Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dirty Land: Thrill of the Sale

More
28 Sep 2020 19:23 #239525 by Scavenger
Scavenger created the topic: Dirty Land: Thrill of the Sale
Ένα Real Estate Simulator εμπνευσμένο από το Papers, Please

Στο Dirty Land: Thrill of the Sale υποδύεστε έναν χαμηλόμισθο πωλητή ενός ύποπτου μεσιτικού γραφείου ο οποίος τηλεφωνεί σε ανθρώπους που μάλλον τον μισούν για να τους πουλήσει γη που μάλλον δεν αξίζει τίποτα κι αν δεν καταφέρετε να μπει το όνομά σας στον πίνακα με τους κορυφαίους πωλητές στο τέλος του μήνα, απολύεστε.

Το Dirty Land: Thrill of the Sale αναπτύσσεται από την indie Καναδική εταιρεία Naturally Intelligent, η οποία επιχειρεί να χρηματοδοτήσει την ιδέα της μέσω Kickstarter . Στην καρδιά του παιχνιδιού βρίσκονται τα στοιχεία. Αυτά τα μικρά τετράγωνα χαρτάκια έχουν ονόματα και τηλέφωνα σημειωμένα πάνω τους, στοιχεία ανθρώπων που ίσως μπορούν αλλά μάλλον δεν θα θέλουν να αγοράσουν γη από εσάς. Κι επειδή είστε ο νέος του γραφείο στον πάτο της πυραμίδας, αναλαμβάνετε τα χειρότερα στοιχεία.

Τα στοιχεία περιέχουν επίσης μια μικρή ιδέα για το άτομο στο οποίο προσπαθείτε να πουλήσετε. Μπορεί να είναι κάποιος πλούσιος αλκοολικός, που σημαίνει ότι αν τον κεράσετε μερικά ποτά μπορεί να καταφέρετε μια πώληση. Μπορεί να είναι μια εύκολη περίπτωση αλλά να μην έχει χρήματα. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να ξέρετε σε ποιόν πουλάτε. Δεν θέλετε να εξαντλήσετε τον πενιχρό σας προϋπολογισμό σε μπύρες για κάποιον που μπορεί να μην υπογράψει καν τη συμφωνία, αλλά θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για να τα καταφέρετε.

Το παιχνίδι θυμίζει πολύ το Papers, Please και εκτυλίσσεται σε βάθος κάποιων ημερών, συνεπώς έχετε χρονικούς περιορισμούς. Υπάρχει όριο στο πόσα μπορείτε να κάνετε μέσα σε μια μέρα, από το να τηλεφωνήσετε σε κάποιον και να τους συναντήσετε σε κάποιο παρακμιακό μπαρ για να τους ξεγελάσετε ώστε να αγοράσουν ένα οικόπεδο μέχρι το να πάτε σπίτι και να κάνετε την οικογένειά σας ευτυχισμένη. Ανά περιπτώσεις, η σύζυγός σας θα καλεί στο γραφείο και θα σας ζητάει να έρθετε σπίτι νωρίς.

Μπορείτε να πιείτε καφέ που θα σας βοηθήσει να δουλέψετε περισσότερες ώρες, αλλά ο καφές είναι μόνο για όσους κλείνουν συμφωνίες. Αν δε μπορείτε να κάνετε πωλήσεις, σας απαγορεύεται να βάλετε ένα φλιτζάνι. Μπορείτε επίσης να πείσετε κάποιον συνάδελφο να σας δανείσει 20 δολάρια μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά θα τα ζητήσει πίσω με τόκο, οπότε θα χρειαστεί να ζυγίσετε εάν αυτό είναι καλή ιδέα ή όχι. Θέλει πράγματι το καλό σας;

Υπάρχουν πολλά που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε στο Dirty Land: Thrill of the Sale. Θα κληθείτε να μοιράσετε το χρόνο σας, να βεβαιωθείτε ότι το όνομά σας παραμένει στον πίνακα, να ακολουθείτε στοιχεία, να ξεγελάτε πιθανούς πελάτες με αλκοόλ και φαγητό, να αντιμετωπίσετε τους γλοιώδεις συναδέλφους σας και να προσπαθήσετε να κερδίσετε αρκετά χρήματα ώστε να κρατήσετε τις εισπρακτικές μακριά σας. Εάν αυτό σας ακούγεται ζοφερό, αυτός ακριβώς είναι κι ο σκοπός του. Πρόκειται για ένα παιχνίδι απόγνωσης κι επιβίωσης, ακριβώς σαν τις ταινίες που ενέπνευσαν την ανάπτυξή του. Είναι ανελέητα μίζερο και το χαίρεται. Η ατμόσφαιρα είναι ανάλογη κι ενισχύει την μελαγχολία του παιχνιδιού. Οι βρώμικες τοποθεσίες, οι άσχημοι χαρακτήρες και η υποτονική τζαζ μουσική θυμίζουν την αισθητική ταινιών από τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90.

Το Dirty Land: Thrill of the Sale δεν έχει ακόμα λάβει ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς εκκρεμεί ακόμη η χρηματοδότησή του μέσω Kickstarter.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.293 seconds
Notification