Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Ας συζητήσουμε εδώ τα περί Sims3! Το thesims3.ea.com
άρχισε να αποκαλύπτει πληροφορίες!
Τι γνώμη έχετε για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν μεμονωμένα οικόπεδα αλλά μία "συνεχόμενη" γειτονιά; Πώς νομίζετε ότι θα επηρεάσει τα καταραμένα loading times που έπλητταν τα προηγούμενα παιχνίδια;
Τα Sims είναι σαν τον Barry Manillow, όλοι τον κοροϊδεύουν αλλά σε όλους αρέσει. Γι' αυτό μην διστάσετε να ποστάρετε!
Το The Sims έχει πουλήσει τα περισσότερα κομμάτια παγκοσμίως στα PC. Απίστευτο κι όμως πραγματικό. Χμμ...μήπως γιατί έχει "πιάσει" και το γυναικείο κοινό?
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Ναι θα είναι κορυφή αφού επιτέλους θα είναι αληθινή γειτονιά γιατί θα περιφέρεσαι ελεύθερος σε όλη τη γειτονιά (αυτό που πάντα ήθελα από τους sims) έχω όλα τα sims2 και τα objects packs όλα τζάμπα κατεβασμένα γιατί λεφτά γιοκ
Όσοι πιστοι φιλοι των Sims περιμεναν να δουν την 3η κυκλοφορια μεσα στον Φεβρουαριο θα αναγκαστουν να κανουν λιγη υπομονη. Με επισημη ανακοινωση της, η EA ενημερωσε πως πλεον το παιχνιδι θα ειναι ετοιμο μεσα στους πρωτους 6 μηνες του 2009. Δυσαρεστα νεα λοιπον, αλλα τι να κανουμε. Υπομονη
Έχει πολλές νέες προσθήκες κι είναι πιο εύχρηστο και με τελείως ελεύθερο gameplay. Μην περιμένετε όμως τις μεγάλες καινοτομίες. (τεχνικά έχει μείνει σχεδόν ίδιο)
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)