Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Magic: The Gathering MMORPG

08 Jun 2017 14:44 #199539 by Glamorous
Oι Perfect World Entertainment και Cryptic Studios ανακοίνωσαν νέο Free-to-play, Action-MMORPG με την ονομασία Magic: The Gathering. Ναι, όπως πολύ σωστά καταλάβατε πρόκειται για MMO το οποίο θα βασιστεί στον κόσμο του γνωστού και αγαπητού card game Magic: The Gathering. Παραπάνω πληροφορίες δεν έχουμε, πέρα από το γεγονός ότι θα είναι δωρεάν και ένας πραγματικά ΑΑΑ τίτλος τόσο σε γραφικά όσο και σε gameplay.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2019 17:35 #229537 by BigGreekGamer
Magic Legends
Παρουσιάστηκε καινούργιο τρέιλερ στα The Game Awards.

Το κλασικό card game Magic: The Gathering επεκτείνεται και σε άλλα genres με ένα MMO Action-RPG.

Το Magic Legends αποκαλύφθηκε με ένα μικρό cinematic τρέιλερ στα The Game Awards 2019. Το Action-RPG αναπτύσσεται από την Cryptic Studios και Perfect World, την εταιρία ανάπτυξης και publisher του Neverwinter. “Η Cryptic Studios είναι γνωστή για την ικανότητά της να δημιουργεί games βασισμένα σε franchises που αγαπάμε,” δήλωσε ο Ricossa στην ανακοίνωση.


“Ενώσαμε ταλαντούχους developers που αγαπάνε το Magic: The Gathering και θέλουμε να συνδέσουμε τις γνώσεις μας για το franchise και να παράγουμε ένα game που θα δώσει την ευκαιρία στους fans της σειράς να ζήσουν μέσα στο σύμπαν.” Περισσότερες λεπτομέρειες αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Magic Legends.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2020 21:28 #230900 by BigGreekGamer
Magic Legends open beta
Ανακοινώθηκε και θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη


Όπως προαναφέραμε το Magic: Legends είναι ένα Diablo-style Action MMORPG βασισμένο στο Magic: The Gathering, ένα αρκετά δημοφιλές Card game. Η open beta αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και θα έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας, αρκεί να κάνουμε εγγραφή στο επίσημο site του Magic: Legends.


Στο παιχνίδι οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το Multiverse του παιχνιδιού, να αποκτήσουν mana-based spells, και να συγκεντρώσουν δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς τους στη μάχη. Η beta έκδοση θα μας συστήσει δύο Planeswalkers: τον Geomant και τον Mental Magician.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του Magic: Legends:
Γίνετε ένας Planeswalkers: επιλέξτε ανάμεσα από πέντε κατηγορίες και εναλλάξτε μεταξύ διαφορετικών Planeswalkers οποιαδήποτε στιγμή.
Ακολουθήστε το μονοπάτι σας: διασχίστε αρκετά επίπεδα για να σώσετε το Multiverse, αλλά το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε είναι καθαρά δική σας απόφαση.
Ελέγξτε το χάος: ελέγξτε το χάος σε ένα real-time σύστημα μάχης. Διαλέξτε τα spells σας πολύ προσεκτικά. Η στρατηγική είναι καίριας σημασίας καθώς τα spells μπορεί να κλαπούν τυχαία κατά την διάρκεια επιθέσεων.
Συγκεντρώστε και γίνετε καλύτεροι: ανακαλύψτε αμέτρητα spells και συγκεντρώστε μέρη τους ώστε να τα αναβαθμίσετε.
Team Fights: περιπλανηθείτε στα επίπεδα μόνοι σας ή με την παρέα ακόμη δύο Planeswalkers.

Ο Geomant κατέχει τη δύναμη της γης για να εξολοθρεύει τους εχθρούς του σε κοντινή απόσταση χρησιμοποιώντας ολέθριους λίθους και επιθέσεις λάβας. Είναι ικανός να προκαλέσει πλήγματα τα οποία θα αποδυναμώσουν άλλους Planeswalkers χρησιμοποιώντας την πέτρινη ασπίδα του. Οι Geomants προτιμούν να προσφεύγουν σε πλάσματα όπως τα goblins, kavu και earth elementals.O Mental Magician ενσαρκώνει την ψυχρή νοημοσύνη. Ως Planeswalker που εστιάζει σε τηλεπαθητικές δυνάμεις, μπορεί να αντιμετωπίσει εχθρούς από απόσταση ασφαλείας, να ελέγξουν πυρά με τηλεκινητικές δυνάμεις και να αχρηστεύσουν τους πιο επικίνδυνους εχθρούς με spells που μπορούν είτε να τους κοιμήσουν, είτε να τους στρέψουν εναντίον των συμμάχων τους.Το Magic: Legends θα διατίθεται δωρεάν και θα κυκλοφορήσει to 2021 για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Feb 2021 18:26 #245497 by BigGreekGamer
Magic Legends open beta
H ημερομηνία έναρξης ανακοινώθηκε επίσημα.


H open beta του επερχόμενου Magic: Legends θα κυκλοφορήσει για PC σύντομα.

Σύμφωνα με την εκδότρια εταιρεία Perfect World, οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν το Action RPG από τις 23 Μαρτίου 2021. Αργότερα μέσα στην χρονιά θα δούμε την κυκλοφορία του και σε PC, PS4 και Xbox One. Ο διευθύνων σύμβουλος της Perfect World, Yoon Im δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι υποστηρικτές του Magic και των ARPG θα εξερευνήσουν τον κόσμο του Magic: The Gathering την επερχόμενη άνοιξη."


Ο executive producer της Cryptic Studios, Stephen Ricossa, πρόσθεσε: "Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι επί τέλους ανοίγουμε τις πύλες μας στο Multiverse σε όλους τους gamers και τους υποστηρικτές του Magic. Τον τελευταίο χρόνο, η ομάδα ανάπτυξης δουλεύει ακατάπαυστα ώστε να φέρει το θρυλικό παιχνίδι καρτών στη ζωή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην closed alpha δοκιμή και μας παρείχαν feedback το οποίο χρειαζόμασταν ώστε να εξελίξουμε το Magic: Legends στην μορφή που έχει σήμερα."

Το Magic: Legends αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 στα The Game Awards. Η έναρξη της beta θα γίνει στις 23 Μαρτίου 2021 ενώ μέσα στην χρονιά θα δούμε και την κυκλοφορία του σε PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Feb 2021 18:25 #246872 by Xintzi
Replied by Xintzi on topic Magic: The Gathering MMORPG
Από το βίντεο μου άρεσαν οι κλασεις  με ωραία skills και φουλ μαγεία. Θα τις δοκιμάσω όλες αλλά θα ξεκινήσω και θα ασχοληθώ πιο πολύ  με Necromancer  γιατί μου αρέσει λίγο περισσότερο. Δεν έχω ασχοληθεί με το παιχνίδι των καρτών αλλά το συγκεκριμένο φαίνεται να έχει αξιόλογο σύστημα μάχης σε γενικό πλαίσιο που μοιάζει το Diablo και λογικά θα παίξω κατευθείαν την τελική έκδοση. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification