Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ni no Kuni: Cross Worlds

11 May 2022 23:25 #264139 by Μάνος Γρυπάρης
Το Ni no Kuni: Cross Worlds είναι ένα νέο MMORPG, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαϊου για PC, iOS και Android. Θα διεξάγεται στο σύμπαν της σειράς Ni No Kuni.File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2022 00:54 #264155 by Nikos Georgopoulos
Ni No Kuni: Cross Worlds
Νέο MMORPG για PC και κινητά.

Το Ni no Kuni: Cross Worlds είναι ένα νέο MMORPG, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαϊου για PC, iOS και Android. Θα διεξάγεται στο σύμπαν της σειράς Ni No Kuni.

Στο παιχνίδι ο χαρακτήρας σας υποτίθεται ότι είναι beta tester για το VR Fantasy Game Soul Divers. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε classes: Swordsman, Witch, Rogue, Engineer και Destroyer. Το gameplay είναι μια μείξη ανάμεσα στο Ni no Kuni: Wrath of the White Witch και το sequel του. Θα συλλέγετε μέχρι τρία familiars και θα μπορείτε να τα κάνετε summon στη μάχη.

Κάντε pre-register από τώρα.


Soul Divers! The wait is finally over, Ni no Kuni: Cross Worlds will be available May 25th 2022! Pre-register now: t.co/6MtnZaImQH

Join our Discord: t.co/etHXMhjxra #NinoKuni #Anime #RPG #Games #Ghibli pic.twitter.com/xUAHSTB3nd

— ninokuni (@ninokuni_global) May 11, 2022

Το MMO έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από τον Ιούνιο του 2021.Το Ni no Kuni: Wrath of the White Witch θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαϊου για PC, iOS και Android.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2022 14:38 #264512 by Nikos Georgopoulos
Το νέο Ni No Kuni MMORPG θα έχει NFT
Τα  σχέδια της περιλαμβάνουν και δύο άλλα games.

H εταιρεία ανάπτυξης Netmarble έχει σχέδια γύρω από τα NFTs και το blockchain για το νέο Ni No Kuni.

Tα microtranscations φαίνεται ότι αναπόφευκτα θα εισέλθουν στο Ni No Kuni καθώς μια αναφορά του Απριλίου στο site της Netmarble αναφέρει ότι τα μελλοντικά blockchain σχέδια της περιλαμβάνουν το Ni No Kuni και δύο άλλα games, το Monster Arena και το Everybody's Marble. Αυτά τα σχέδια είναι ασαφή, αλλά έχει ήδη εφαρμόσει το blockchain στο MMO A3: Still Alive του 2020.Η έκθεση αναφέρει: "Ένα νέο dungeon με την ονομασία 'Inetrion' προστέθηκε στο A3: Still Alive. Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν το 'Inetrion Ore' και να το μετατρέψουν για το κουπόνι του video game 'INETRIUM(ITU)'. Το INETRIUM θα μπορεί να μετατραπεί σε MBX, το βασικό νόμισμα του οικοσυστήματος blockchain της Netmarble. Oι χρήστες του Ni No Kuni: Cross Worlds θα μπορούν να αποκτούν νομίσματα του video game κυνηγώντας σε ένα συγκεκριμένο πεδίο ή dungeon και ανταλλάσσοντάς τα με μεμονωμένα κουπόνια video game και MBX. Πώς θα συνδεθεί η τεχνολογία blockchain με τα διάφορα περιεχόμενα του 'Ni No Kuni: Cross Worlds'; Είμαστε πολύ περίεργοι!"

Το Ni no Kuni: Wrath of the White Witch θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαϊου για PC, iOS και Android.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification