Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

World of Warcraft για κινητά

20 Nov 2018 15:36 - 04 Aug 2022 12:46 #220350 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν έφτανε το σοκ του Diablo Immortal, τώρα μια νέα φήμη από το Kotaku κάνει λόγο για World of Warcraft για κινητά που θα μοιάζει με το Pokemon GO !

 Η πάλαι ποτέ Blizzard που πρωτοτυπούσε, θα χρειαστεί άραγε να "δανειστεί" μια επιτυχημένη AR συνταγή με Geolocation όπως αυτή της Niantic των Ingress και Pokemon GO; Αυτό τουλάχιστον μας λέει το Kotaku, που αναφέρει ότι έχει πηγές από τα κεντρικά της Activision Blizzard. Όλα αυτά ενώ οι fans της σειράς Diablo αναμένουν το Diablo 4 ή έστω κάποιο Diablo MMO και ακούνε για...mobile games.

 Όπως είναι ήδη γνωστό, το Diablo Immortal δεν είναι το μόνο παιχνίδι της Blizzard που θα μεταφερθεί στα κινητά, καθώς ετοιμάζονται mobile μεταφορές και με άλλα games της εταιρείας. Αν τα Pokemon είχαμε συνηθίσει να τα παίζουμε σε φορητές συσκευές, τότε τα games της Blizzard μάλλον...δύσκολα θα τα συνηθήσουμε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Cory Stockton, ένας από τους προηγούμενους lead designers του WoW, είναι ταυτόχρονα φανατικός παίκτης Pokemon.

 Τα mobile games αποδίδουν ιδανικά στην Κινέζικη αγορά, εκεί όπου οι κονσόλες και ορισμένα games είχαν υποστεί απαγορεύσεις για πολλά χρόνια. Βέβαια στη δύση η gaming πραγματικότητα είναι διαφορετική.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2022 12:50 #265904 by Μάνος Γρυπάρης
Η Blizzard ακύρωσε το World of Warcraft MMORPG για κινητά.
 Ο λόγος, σύμφωνα με το Bloomberg , είναι ότι η Blizzard δεν τα βρήκε οικονομικά με την NetEase, η οποία ειχε 100 άτομα να δουλεύουν για το project.
 Το MMO ήταν spin-off της σειράς World of Warcraft και θα διεξαγόταν σε διαφορετική χρονική περίοδο και είχε την κωδική ονομασία "Neptune". Βρισκόταν σε ανάπτυξη για τρία χρόνια.


Από την ομάδα των 100 ατόμων, κάποιοι απολύθηκαν και κάποιοι μεταφέρθηκαν εσωτερικά σε κάποιο άλλο πόστο. Η NetEase θεωρείται από πολλού ως το Νο.2 στην Κινεζική αγορά, μετά την Tencent. Είναι επίσης συνδημιουργός του Diablo Immortal, το οποίο έχει αποφέρει ήδη στην Blizzard δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification