Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Tarisland

22 Jan 2023 22:08 #269267 by Μάνος Γρυπάρης
Η Tencent ετοιμάζει ένα MMORPG που ονομάζεται Tarisland και πολλοί gamers αναφέρουν ότι είναι κλώνος του World of Warcraft

Το World of Warcraft θα σταματήσει στην Κίνα, τουλάχιστον για όσους μήνες η Activision Blizzard θα ψάχνει για συνεργάτη που θα αντικαταστήσει την NetEase και αυτό θέλησε να το εκμεταλλευτεί η Tencent. Το Tarisland είναι ένα fantasy MMO με καρτουνίστικα γραφικά τύπου WoW και Paladins, μάγους, δράκους, Elves, αλλά και χρωματική παλέτα τύπου...World of Warcraft.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2023 00:50 #269269 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Tarisland
Tarisland: Κλώνος του World of Warcraft από την Tencent
Η οποία θα εκμεταλλευτεί την απουσία του από την Κίνα.

Η Tencent ετοιμάζει ένα MMORPG που ονομάζεται Tarisland και πολλοί gamers αναφέρουν ότι είναι κλώνος του World of Warcraft

Το World of Warcraft θα σταματήσει στην Κίνα, τουλάχιστον για όσους μήνες η Activision Blizzard θα ψάχνει για συνεργάτη που θα αντικαταστήσει την NetEase και αυτό θέλησε να το εκμεταλλευτεί η Tencent. Το Tarisland είναι ένα fantasy MMO με καρτουνίστικα γραφικά τύπου WoW και Paladins, μάγους, δράκους, Elves, αλλά και χρωματική παλέτα τύπου...World of Warcraft.Πολλοί από τους χαρακτήρες και τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού φαίνεται ότι οι developers τα δανείστηκαν από το WoW. Το τρέιλερ έχει ένα δράκο, ο οποίος μάλιστα μοιάζει με τον...Deathwing του World of Warcraft, στο Cataclysm expansion.

Το Tarisland φαίνεται να περιλαμβάνει ακόμη και το dragonriding, το νέο χαρακτηριστικό του WoW που έκανε το ντεμπούτο του στο Dragonflight expansion. Πολλοί MMORPG gamers κατέκριναν την κίνηση της Tencent για τις ομοιότητές του με το WoW και την έλλειψη πρωτοτυπίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification