Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Beyond the Wire

More
28 Mar 2020 15:09 #232871 by ViKouk
ViKouk created the topic: Beyond the Wire
Το νέο Multiplayer Shooter στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.Η Καναδική εταιρεία ανάπτυξης Redstone Interactive αποκάλυψε το Beyond the Wire, ένα FPS που εκτυλίσσεται στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο με έντονο το στοιχείο του πολέμου χαρακωμάτων και υποστήριξη που φτάνει έως και τους 100 παίκτες.

Το Beyond the Wire θα είναι διαθέσιμο από την Offworld Industries, την εταιρεία ανάπτυξης του Squad, στο Steam Early Access αργότερα μέσα στη χρονιά. Σε αυτή τη φάση το FPS της Καναδικής εταιρείας θα περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες (Αμερικάνους, Γάλλους, Γερμανούς), πολλαπλά modes, τρία maps (Battle of Passchendaele, the Somme, Argonne) και μία ποικιλία από όπλα.

Το Beyond the Wire θα είναι μία μίξη Ευρωπαϊκά υπαίθρια πεδία και “στενά κλειστοφοβικά χαντάκια”, η οποία θα συνοδεύεται από ένα λεπτομερειακό melee σύστημα. Η Redstone υποστηρίζει ότι θα είναι “πιο έντονο από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα σε games στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο”. Επιπλέον, θα μπορείτε να χτίσετε οχυρώσεις στην πρώτη γραμμή.

Αν και η Redstone είναι μία ξεχωριστή οντότητα από την Offworld, η τελευταία μέσω ενός post στη σελίδα του Squad στο Steam δήλωσε ότι οι fans “μπορεί να δουν μερικά οικεία πρόσωπα εκεί”, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι ο publisher, αλλά μάλλον θα υποστηρίξει και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Η Redstone αναμένει μία ολοκληρωμένη έκδοση του FPS της κάποια στιγμή μέσα στο 2021 ή 2022, η οποία θα περιέχει περισσότερα maps, factions, όπλα και modes.

Μπορείτε να εγγραφείτε για την κλειστή Alpha έκδοση του Beyond the Wire εδώ: signup.playbtw.com/signup

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.647 seconds
Notification