Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Metal: Hellsinger

11 Jun 2020 11:40 #235344 by Βάσια Κούκια
To Metal: Hellsinger είναι ένα καινούριο ρυθμικό Shooter, όπου θα μπορείτε να σκοτώνετε εχθρούς τη σωστή χρονική στιγμή πατώντας πάνω σε heavy metal ρυθμούς στην Κόλαση.
Στην αρχή ακούγονται μόνο τα drums, αλλά όσο περισσότερο σκοτώνετε στο ρυθμό τόσο περισσότερο αυξάνεται η μουσική μέχρι που στο τέλος προστίθενται και τα φωνητικά. Στο σημείο αυτό σκοτώνετε με 16x πολλαπλασιαστή, κομματιάζοντας, εκτοξεύοντας και ροκάροντας σε ένα πολύ προσεκτικά φτιαγμένο soundtrack.
Η ανάπτυξη της νέας δημιουργίας έγινε από την εταιρεία The Outsiders. Η ομάδα καθοδηγείται από τον David Goldfarb, οποίος ήταν ο game director του Payday 2 και ο lead designer στα Battlefield 3 και Battlefield: Bad Company 2. Ωστόσο ίσως το πιο αξιοπρόσεκτο του παιχνιδιού είναι τα φωνητικά ταλέντα που συμπεριλήφθηκαν στο soundtrack. Αυτά είναι οι Matt Heafy από τους Trivium, Mikael Stanne από τους Dark Tranquility, Björn Strid των Soilwork και Alissa White-Guz από τους Arch Enemy. To soundtrack θα είναι πρωτότυπο, αλλά τα φωνητικά θα είναι γνώριμα στους φαν του είδους.
Αν και το Shooter θυμίζει πολύ το Doom, η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε πως θέλει να ξεφύγει από τα κλασικά στερεότυπα της Κόλασης με τις φλόγες και τα καρφιά και να προσθέσει παγωμένες εκτάσεις και αστικά τοπία.

Το Metal: Hellsinger θα κυκλοφορήσει για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και PC το 2021.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2020 22:17 #241597 by Γιάννης Παπαργυρίου
Στο νέο gameplay video του Metal: Hellsinger εμφανίζεται ο James Dorton, τραγουδιστής του death metal συγκροτήματος Black Crown Initiate.

Ο Dorton φαίνεται να ηχογραφεί τα φωνητικά του στο στούντιο, με τα πλάνα του να εναλάσσονται με εκείνα του επερχόμενου Rhythm Shooter από την The Outsiders.
Σε αντίθεση με το reveal trailer, τα gameplay πλάνα στο νέο βίντεο δεν διαθέτουν την ένδειξη Pre-Alpha Footage, στοιχείο που φανερώνει την πρόοδο ως προς την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το Metal: Hellsinger παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με το BPM: Bullets Per Minute που κυκλοφόρησε πρόσφατα, από την κεντρική του ιδέα μέχρι το metal soundtrack και την οπτική του αισθητική, αναμένεται επομένως η κυκλοφορία του για να φανούν και οι διαφορές τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2022 21:26 #264366 by Nikos Georgopoulos
Ο Serj Tankian των System Of A Down



H εταιρεία ανάπτυξης The Outsiders ανακοίνωσε ότι ο Serj Tankian του συγκροτήματος System of a Down θα συμμετάσχει στο Metal: Hellsinger, καθώς ερμήνευσε ένα νέο τραγούδι για το FPS.  Το τραγούδι λέγεται  "No Tomorrow" και γράφτηκε από τους Two Feathers.
Ο Tankian είναι απλώς ο πιο πρόσφατος καλλιτέχνης από τον κόσμο της metal μουσικής που προσχώρησε στους Hellsinger, ακολουθώντας την Alissa White-Gluz (Arch Enemy), τον Matt Heafy (Trivium), τον Randy Blythe (Lamb of God) και άλλους.



Το Metal: Hellsinger θα κυκλοφορήσει για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και PC το 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2022 12:04 #264850 by Nikos Georgopoulos
Νέο gameplay video στο Summer Game Fest 2022



Η εταιρεία ανάπτυξης The Outsiders και η Funcom έδειξαν ένα νέο gameplay video του Metal: Hellsinger στο Summer Game Fest 2022. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε περισσότερη δράση και splatter, ενώ οι developers σχολίασαν ότι αναμένεται...αρκετό headbanging, ενώ θα παίζουμε!
Το βίντεο δείχνει ότι στο soundtrack του FPS συμμετέχουν οι Dennis Lyxzen (Refused & Invsn), James Dorton (Black Crown Initiate), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Bjorn Strid (Soilwork), Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquility), Tatiana Shmayluk (Jinjer), Randy Blythe (Lamb of God), Serj Tankian (System of a Down). Το βίντεο είναι γεμάτο με άλματα, γρήγορες πιστολιές και απειλητικά bosses.



Το Metal: Hellsinger θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification