Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Anacrusis

12 Jun 2021 13:00 - 12 Jun 2021 13:01 #252395 by Manos
The Anacrusis was created by Manos
Το The Anacrusis είναι ένα Co-op FPS, από τον πρώην συγγραφέα της Valve, Chet Faliszek, ο οποίος επέλεξε ελληνικό όνομα  στο δημιούργημά του.Παρουσιάστηκε στο Summer Game Fest. Εταιρεία ανάπτυξης είναι η Stray Bombay, η οποία ιδρύθηκε το 2019 από τον Faliszek και την πρώην designer της Riot Games, Kimberly Voll. Το The Anacrusis έχει retro-future αισθητική και υποστηρίζει Co-op 2-4 παικτών.

Σύμφωνα με το σενάριο , θα βρισκόμαστε ορισμένες δεκαετίες στο μέλλον, όπου οι εταιρείες έχουν μεταφέρει την ανθρωπότητα στα άκρα του γαλαξία. Το τρέιλερ θυμίζει λίγο Left 4 Dead. Υπάρχει ένα AI που ελέγχει τα εχθρικά spawns, την ροή στη μάχη και καθορίζει τα spawns σε όπλα και gadgets. Το παιχνίδι διαθέτει ορισμένα όπλα του μέλλοντος, βασισμένα σε σημερινά αρχέτυπα όπλων.Η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα γίνει με την μορφή μίας αρχικής έκδοσης, στην οποία θα προστίθεται σταδιακά νέο περιεχόμενο. Η έκδοση αυτή δεν θα είναι Early Access, αλλά κάτι παραπάνω.

Το περιεχόμενο θα προστίθεται με την μορφή που θα μοιάζει με αυτή των episodic games, αλλά δεν θα χωρίζεται ακριβώς σε επεισόδια. Επίσης, θα υποστηρίξει mods. Μάθετε περισσότερα στο προφίλ του στο Steam .

Το The Anacrusis θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC (Steam, Epic Games Store), Xbox Series X και Xbox One.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification