Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Adaptive Controller

More
12 Jul 2018 01:26 - 21 Sep 2019 22:18 #215773 by geololj
geololj created the topic: Xbox Adaptive Controller
Xbox Adaptive Controller
Η Microsoft κατασκεύασε το Xbox Adaptive Controller, ένα χειριστήριο για άτομα με ειδικές ανάγκες.Το χειριστήριο θα λειτουργεί ως υλικό προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ και θα δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα κινητικότητας (παραδείγματος χάριν λόγω ατυχήματος), καθώς και σε όσους έχουν προβλήματα όρασης, να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους games δίχως ο χειρισμός τους να αποτελεί εμπόδιο. Όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική εικόνα που διέρρευσε, στα αριστερά συναντάμε το d-pad και τα βασικά buttons (Menu, Home Button κτλ), ενώ στην δεξιά πλευρά του χειριστηρίου υπάρχουν δύο μεγάλα προγραμματιζόμενα buttons. Στο επάνω μέρος υπάρχουν επίσης touch buttons για πολλές λειτουργίες.

Θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018 στην Αμερική, αποκλειστικά μέσα από το Xbox Store της Αμερικάνικης εταιρείας. Σύμφωνα με τον Phil Spencer, επικεφαλή του τμήματος προγραμματισμού του Xbox, το Adaptive Controller κατασκευάστηκε με το σκεπτικό ότι κάποιοι gamers δεν μπορούν να κρατάνε ένα χειριστήριο για μεγάλο χρονικό διάστημα ή να φτάσουν όλα τα κουμπιά και τα triggers. Το συγκεκριμένο χειριστήριο θα τους επιτρέψει να παίξουν πιο εύκολα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το επίσημο τρέιλερ:


Το χειριστήριο κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την φιλανθρωπική εταιρεία AbleGamers Charity, το ίδρυμα Cerebral Palsy, Το Craig Hospital και τους οργανισμούς SpecialEffect και Warfighter Engaged. Έγινε gameplay testing απευθείας με gamers περιορισμένης κινητικότητας. Το χειριστήριο έχει δύο μεγάλα κουμπιά τα οποία επαναπρογραμματίζονται με το Xbox Accessories app, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου. Υποστηρίζεται επίσης σύνδεση με χειριστήριο οποιουδήποτε κατασκευαστή, όπως οι PDP, Logitech και Quadstick (δείτε εδώ την πλήρη λίστα).

Η κατασκευή του χειριστηρίου γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια και μπορεί να μην είναι το μόνο εξάρτημα που θα κατασκευάσει η Microsoft για την συγκεκριμένη ομάδα από gamers.

Δείτε ακόμη πως δουλεύει το χειριστήριο:
Last Edit: 21 Sep 2019 22:18 by Manos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Manos
  • Manos's Avatar
  • Away
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
20 Nov 2018 15:39 - 20 Nov 2018 15:41 #220351 by Manos
Manos replied the topic: Σωστά ονόματα στις φωτογραφίες άρθρων
Το Xbox Adaptive Controller κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο.

Αποκτήστε το Xbox Adaptive Controller με κόστος 100 ευρώ.

Το νέο διαφημιστικό σποτ της Microsoft για τα Χριστούγεννα διαφημίζει το Xbox Adaptive Controller.

Πρόκειται για ένα χειριστήριο που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό, αυτό των ΑΜΕΑ που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, αλλά μπορεί και θέλει να παίξει. Δείτε το σχετικό βίντεο:Υπάρχει επίσης και Behind the scenes βίντεο με τον Owen, τον νεαρό πρωταγωνιστή του διαφημιστικού σποτ, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Escobar και χρειάστηκε να χειρουργηθεί 33 φορές στο κεφάλι για να επιβιώσει.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last Edit: 20 Nov 2018 15:41 by Manos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.570 seconds
Notification