Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Xbox 360 Classics: Προσφορές σε παλιότερα games

12 Nov 2009 23:10 #64845 by Μάνος Γρυπάρης
Η Microsoft ανακοίνωσε τα νέα games, τα οποία θα συγκαταλέγονται πλέον στη συλλογή των Xbox 360 Classics. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πωλούνται σε ανανεωμένη συσκευαστία και σε τιμή...μόλις 19,99 ευρώ. Δείτε ποιοι θα είναι αυτοί οι τίτλοι.

i442.photobucket.com/albums/qq142/GameWorldgr/2009/Halo-3-1032.jpg

Halo 3 : Με την κυκλοφορία του Halo 3: ODST στα 50 ευρώ, το αρχικό Halo 3 ίσως και να είναι πολύ καλύτερη επιλογή, αφού πληρώνοντας ούτε καν τα μισά χρήματα, παίρνετε έναν τίτλο που αξίζει τα χρήματά του και προσφέρει όσα κι ο διάδοχός του.
Gears of War : Είναι ήδη παιχνίδι τριών ετών. Παρ' όλα αυτά, όταν κυκλοφόρησε αποτελούσε το κορυφαίο Action game της αγοράς. Σκεφτείτε όμως παράλληλα ότι με μόλις 10 ευρώ παραπάνω αγοράζετε το Gears of War 2, το οποίο είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς.
Forza Motorsport 2 : Το δεύτερο μέρος του κορυφαίου racing game στο Xbox 360, δεν έχει και πολλά πράγματα να ζηλέψει από τον πρόσφατο απόγονό του.
Project Gotham Racing 4: Άλλος ένας σημαντικός τίτλος αγώνων ταχύτητας.
Mass Effect : Το απόλυτο Action RPG της αγοράς από κάθε άποψη. Το δεύτερο μέρος του κυκλοφορεί στις 29/1/2010, άρα όσο δεν το είχατε προλάβει όταν κυκλοφόρησε, έχετε πλέον την ευκαιρία να το κάνετε τώρα.

Τα παραπάνω games πωλούνται για μόλις 19,99€ και σε αρκετά καταστήματα θα τα βρείτε ακόμη και φθηνότερα από την συγκεκριμένη τιμή.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification