Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Thermaltake: Γενική συζήτηση

26 Jan 2019 16:08 #222651 by Μάνος Γρυπάρης
Η Thermaltake έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια μία σειρά με PC cases σε συνεργασία με την BMW USA, με την οποία σχεδίασε τα συγκεκριμένα tower από κοινού.

Πήραμε στα χέρια μας το Thermaltake Level 10 GT, το οποίο έχει συλλεκτικό χαρακτήρα καθώς έχει αποσυρθεί πλέον από την αγορά και σας το παρουσιάζουμε, μιας και διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που ήταν μπροστά για την εποχή του.

Το Thermaltake Level 10 GT BMW είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και εύχρηστο. Οι σκληροί δίσκοι σας θα προστατεύονται από την σκόνη, διαθέτει έξι επιπλέον USB θύρες (2 USB 3.0 και 4 USB 2.0), ενώ η ψύξη του είναι άριστη χάρις στις θέσεις πέντε ανεμιστήρων, με τον πλαϊνό (στη θέση του τζαμιού που είναι μικρότερο) να κάνει την διαφορά. Το PC σας θα έχει πολύ καλύτερο cooling σε σχέση με άλλα high-end PC cases της αγοράς.

Δείτε την παρουσίαση:


Στο αρνητικό συγκαταλέγεται η ποιότητα κατασκευής σε σύγκριση με το κόστος, καθώς το tower αποτελείται καθαρά από πλαστικό. Επίσης, παρά το όμορφο layout, στα πλαϊνά του θα μπορούσε να είναι πολύ πιο φινετσάτο. Πάντως είναι εύχρηστο καθώς ανοίγει και από τις δύο πλευρές, αλλά και από το πάνω μέρος. Ένα ακόμη μειονέκτημα είναι ότι το πλαϊνό από την μεριά του cable management κλείνει και ανοίγει με μια μικρή δυσκολία.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification