Σίγουρα η χρήση των πλαστικών σφαιρών θα πρέπει να γίνεται μόνο σε έκτακτη ανάγκη και σε περίπτωση όπου κάποια κατάσταση έχει τελείως ξεφύγει. Όχι με το παραμικρό να βγαίνουν τα όπλα. Εγώ αυτό θα θέσω σαν περιορισμό. Και να πάμε και στα υπόλοιπα..
Εγώ το δέχομαι ότι μέσα στους κουκουλοφόρους υπάρχουν μπάτσοι, μπορείς να μου το αποδείξεις όμως; Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει δώσει τέτοια στοιχεία. Όλο κάποιοι βλέπουν και κάποιοι ακούνε. Και να θεωρήσουμε δεδομένο ότι μέσα στους κουκουλοφόρους υπάρχουν και μπάτσοι. Σίγουρα όμως δεν υπάρχουν μόνο μπάτσοι, έτσι; Και σίγουρα δεν είναι πάντα μπάτσοι μέσα στις φασαρίες. Ακόμα και στον χαμό της 8ης Μαρτίου, (όπου δέχομαι ότι πιθανά να υπήρχαν και μπάτσοι μέσα στους κουκουλοφόρους) μήπως πρόσεξες τη στάση των ΜΑΤ πριν κάνουν το ντου και γίνει το μακελιό. Σα μαλάκες, στριμωγμένοι πίσω πίσω κοιτούσαν τα εκτοξευμένα αντικείμενα να έρχονται κατά πάνω τους. Όταν η αστυνομία έχει κάνει αλησύδα και για τον α,β λόγο δε σου επιτρέπει να περάσεις, και εσύ η επανάσταση κάνεις την αλησύδα σου και πας κατά πάνω τους και όταν φτάσεις, αρχίζεις τις κλωτσιές, τότε φιλαράκο τι περιμένεις; Να σου στηθούνε και στα τέσσερα; Κάτσε καλά δικιέ μου..
Αυτοί που κάνουν τις σχολές καρναβάλια κρεμώντας πανό ζητώντας την απελευθέρωση διαφόρων αναρχικών δεν είναι μπάτσοι. Ούτε αυτοί που κάψανε τα αστυνομικά τμήτατα τον προηγούμενο μήνα δεν ήταν μπάτσοι. Και στην τελική, ξέρεις τι συνέπειες έχει η σύλληψη ενός αναρχικού;; Ξέρεις αλλά προφανώς δεν το έχεις παρατηρήσει.. Πανό, διαδηλώσεις, πορείες, απεργείες πείνας, επιθέσεις. Αστυνομικός που συνέλαβε αναρχικό βρήκε το αμάξι του καμμένο μετά από 20 μέρες.
Ξέρεις κάτι; Μεταξύ μας, ειλικρινά, για τον βασικό μισθό ούτε εγώ θα έβαζα σε κύνδινο τη σωματική μου ακαιρεότητα και την οικογένειά μου σε μια χώρα που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει όποτε του καπνίσει..
"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.