Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Gigantic

16 Jul 2014 13:59 #146682 by Γεώργιος Μανταφούνης
Ο James Phinney (Starcraft, Guild Wars, State of Decay) και η εταιρία ανάπτυξής του, μας φτιάχνουν ένα νέο free to play MOBA παιχνιδάκι, με την ονομασία GIgantic.
Το Gigantic θα παίζεται από προοπτική τρίτου προσώπου και θα έχει περισσότερο το ύφος ενός third person Shooter, ενώ στην Αρένα στην οποία μάχεστε θα υπάρχουν και γίγαντες. Στόχος σας θα είναι να σκοτώσετε τον γίγαντα του αντιπάλου.

[BBvideo 560,340:15lgyij1]
[/BBvideo:15lgyij1]

Διαβάστε το άρθρο του GameWorld.gr για το εν λόγω παιχνίδι εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Dec 2016 00:08 #190660 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Όπως ανακοίνωσε η Motiga, η open beta του Gigantic είναι πλέον διαθέσιμη για PC (Windows 10) και Xbox One. Περιλαμβάνει 16 ήρωες και τρία maps.

Το Gigantic αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και Xbox One σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

Διαβάστε το preview του Gigantic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2017 19:50 #194777 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Απολύσεις στην Motiga

Στο... ταμείο ανεργίας το ένα πέμπτο των εργαζομένων της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διευθύνοντος συμβούλου και ιδρυτή της Motiga Chris Chung, η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από το Gigantic προχώρησε στην απόλυση 15 εργαζομένων της, δείχνοντας την πόρτα της εξόδου στο ένα πέμπτο από τους 82 συνολικά developers που είχε στο δυναμικό της.

Η απόλυση μέρους των developers είναι μια γνωστή τακτική που ακολουθούν σχεδόν όλες οι εταιρείες όταν ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης ενός παιχνιδιού. Ο Chung ανέφερε ότι και σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με την ίδια τακτική, αν και σημείωσε ότι η απόλυση εργαζομένων είναι πάντοτε μια δύσκολη απόφαση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2017 13:20 #200492 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Gigantic: Ημερομηνία κυκλοφορίας


Ανακοινώθηκε μαζί με τις προσθήκες στην open beta.

Το Gigantic είναι ένα από αυτά τα πολύχρωμα, χαρισματικά και αρκετά προσιτά hero shooters, που αναπόφευκτα θα ανταγωνιστεί το Overwatch.

Η εταιρεία ανάπτυξης Motiga ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία θα είναι η 20η Ιουλίου. Θα το δούμε σε PC και Xbox One.

Tο 5v5 free-to-play third-person multiplayer online battle arena βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε open beta στο Arc και μπορείτε να το δοκιμάσετε άμεσα. Μετά την κυκλοφορία του θα συνεχίσει να είναι δωρεάν, όπως και τα Paladins και Battleborn. Για αυτούς που το έχουν ήδη δοκιμάσει, η open beta έχει νέες προσθήκες όπως αγώνες με bots, φωνητική συνομιλία και καλύτερο tutorial.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jul 2017 12:26 #202494 by Πιέρρος Φουστέρης
Launch τρέιλερ και τελική έκδοση

Μετά από μια μεγάλη δοκιμαστική περίοδο, η τελική έκδοση του Gigantic είναι πλέον διαθέσιμη για PC και Xbox One. Στο νεότερο patch συναντάμε την εισαγωγή του Ramsay ως νέο ήρωα, text chat και διορθώσεις σε όλους τους τομείς. Δείτε παρακάτω το launch τρέιλερ:


"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jan 2018 16:04 #210942 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Gigantic Review


Διαβάστε το review του Γιώργου Λόλα για το παιχνίδι και πείτε μας την άποψη σας για αυτό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Feb 2018 10:30 #212053 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έκλεισε το Gigantic

Η Perfect World ανακοίνωσε ότι το free-to-play MOBA Hero Shooter της με τίτλο Gigantic θα κλείσει τον Ιούλιο.

O publisher ευχαρίστησε το community του παιχνιδιού για την υποστήριξη, αλλά πρόσθεσε ότι δεν είχε επαρκή αριθμό παικτών για να μπορέσει να συνεχίσει το έργο της. Το να συνεχίσει με μεγάλα updates και να διορθώσει τα όποια θέματα ήταν δύσκολο οικονομικά για την ίδια. Η Perfect World σταμάτησε την λειτουργία του developer Motiga τον Νοέμβριο του 2017, συνεπώς η συνέχεια ήταν αναμενόμενη.

Τα Rubies και Hero Packs του Gigantic δεν μπορούν να αγοραστούν, αλλά όλοι οι Heroes θα είναι δωρεάν μέχρι και τον Ιούλιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2024 09:49 #275158 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Gigantic
Το free-to-play Gigantic που είχε κλείσει, επιστρέφει και θα είναι επί πληρωμή
Πλέον ονομάζεται Gigantic: Rampage Edition.

Έξι χρόνια μετά το κλείσιμό του, το free-to-play MOBA Gigantic επιστρέφει, αυτή τη φορά επί πληρωμή και θα ονομάζεται Gigantic: Rampage Edition.

Το Gigantic είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2017 και έκλεισε το 2018. Στην νέα έκδοση θα υπάρχει όλο το αρχικό περιεχόμενο και επιπλέον δύο νέοι ήρωες, δύο νέα maps και ένα πιο γρήγορο mode που θα ονομάζεται Rush. Το Ranked mode θα είναι διαθέσιμο μετά την κυκλοφορία, ενώ σταδιακά θα προστεθούν και νέα δωρεάν skins. Όπως έχει τονιστεί, πλέον το Gigantic θα κοστίζει 20 δολάρια, αλλά δεν θα έχει καθόλου microtransactions και όλο το περιεχόμενο θα μπορεί να ξεκλειδωθεί μέσω του gameplay.Η αρχική ομάδα ανάπτυξης ήταν η Motiga, η οποία έκλεισε το 2017. Την Rampage Edition έχει αναλάβει η Abstraction Games, η οποία έχει δουλέψει ως support εταιρεία σε games όπως τα Baldur's Gate 3, Mass Effect: Legendary Edition και Halo: The Master Chief Collection. Ο O lead game designer, Bart Vossen δήλωσε: "Είναι τιμή μας που θα βοηθήσουμε το Gigantic να επιστρέψει δυναμικά. Με την Rampage Edition, ξέραμε από την αρχή ότι θέλαμε να κάνουμε καλύτερα και μεγαλύτερα όλα όσα αγαπούν οι fans και προσβάσιμα σε ακόμα περισσότερους παίκτες. Ανυπομονούμε οι παίκτες να δουν το νέο περιεχόμενο και τις βελτιώσεις που κάνουν καθοριστική αυτή την έκδοση."

Το Gigantic: Rampage Edition θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review της αρχικής έκδοσης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification