Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

World of Tanks AR

20 Mar 2018 16:54 #213566 by Μάνος Γρυπάρης
Τον Αύγουστο του 2017, η Wargaming.net παραχώρησε συνέντευξη αποκλειστικά στο GameWorld και μας μίλησε για την Augmented Reality τεχνολογία της.
Σήμερα, επτά μήνες μετά, η Ρωσική εταιρεία κυκλοφορεί το World of Tanks AR, μία Augmented Reality μεταφορά του World of Tanks για Android και iOS συσκευές. Η ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια του Game Developers Conference στο San Francisco της California. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Google και έχει ως βάση της το ARCore, την νέα AR τεχνολογία της Αμερικανικής εταιρείας, που μέσω του app είναι διαθέσιμη σε πάνω από 100 εκατομμύρια φορητές συσκευές παγκοσμίως.

Με το World of Tanks AR μπορείτε να παίξετε με τα αγαπημένα σας τανκς, εξομοιώνοντας μάχες, είτε με τανκς επιτραπέζιου μεγέθους, είτε...πραγματικού μεγέθους! Δείτε το σχετικό τρέιλερ:


Πλέον θα μπορείτε να παίξετε με τανκς τα οποία θα ζωντανεύουν μπροστά σας, καθώς θα τα βλέπετε μέσα από την οθόνη του κινητού σας στον πραγματικό κόσμο. Η εφαρμογή παρουσιάζεται στο περίπτερο της Google στο Games Developer Conference. Είναι ήδη διαθέσιμη μέσω Google Play και iOS σε όλες τις χώρες, με εξαίρεση την Κίνα όπου θα εμφανιστεί τον Απρίλιο.

Το World of Tanks AR υποστηρίζεται από συσκευές Google Pixel, Samsung Galaxy Note8/S8+/S8/S7/S7 Edge, Asus Zenfone AR, LG V30/V30+ και OnePlus 5, αλλά και με τις παρακάτω iOS συσκευές: iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6x Plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8plus, iPhone, iPad pro και iPad 5.

Κατεβάστε το World of Tanks δωρεάν στο κινητό σας (Android/iOS).

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification