Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Esports Life Tycoon

More
21 Oct 2020 18:57 - 21 Oct 2020 19:04 #240325 by Scavenger
Scavenger created the topic: Esports Life Tycoon

Το Esports Life Tycoon είναι το νεότερο παιχνίδι των δημιουργών του YouTuber’s Life και προσομοιώνει τη ζωή μιας επαγγελματικής ομάδας gamers.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δελτίο τύπου, θα έχετε τον ρόλο του μάνατζερ της ομάδας σας, οπότε θα χρειαστεί να στρατολογήσετε τα καλύτερα νέα ταλέντα και να πείσετε τους τρέχοντες προταθλητές να έρθουν με το μέρος σας. “Απολαύστε την καθημερινή ζωή μιας επαγγελματικής ομάδας esports. Μανατζάρετε την ομάδα σας, επεκτείνετε το gaming σπίτι σας και κατατροπώστε επίσημες ομάδες esports για να γίνετε ο καλύτερος μάνατζερ στον κόσμο! Νικήστε πρωταθλητές, δουλέψτε πάνω στη χημεία της ομάδας, αναλύστε αντιπάλους… και μην παραλείψετε το πρωινό! Άλλωστε οι καλύτερες ομάδες είναι κάτι παραπάνω από το άθροισμα των μερών τους και η ομαδικότητα (και μια σωστή διατροφή) είναι αυτό που ξεχωρίζει μια καλή ομάδα από μια πραγματικά τεράστια” αναφέρει η επίσημη σύνοψή του.
Όπως και στο YouTuber’s Life, θα ξεκινάτε με έναν competitor σε ένα μονό υπνοδωμάτιο, αλλά όσο ανεβαίνετε στην κατάταξη θα μπορείτε να αγοράσετε τον δικό σας χώρο προπόνησης καθώς η ομάδα σας κονταροχτυπιέται με τους καλύτερους esports players του κόσμου. Επιπλέον, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια ψυχολόγων, προπονητών, marketing managers και άλλων.

Το Esports Life Tycoon κυκλοφορεί για PC, Android και iOS από τις 6 Ιουνίου 2019 και θα είναι διαθέσιμο και για PS4 από τις 12 Νοεμβρίου.
Last Edit: 21 Oct 2020 19:04 by Scavenger.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.282 seconds
Notification