Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Narco Tycoon

More
29 Oct 2020 11:16 #240578 by Dylandog
Dylandog created the topic: Narco Tycoon
Narco Tycoon
Ανακοινώθηκε η περίοδος κυκλοφορίας του για PC και Switch.H Ultimate Games S.A., publisher του Narco Tycoon, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ιδιαίτερου Strategy της Πολωνικής Type The Name Studio, για PC και Switch αρχικά.

Στο συγκεκριμένο Strategy θα έχετε την δυνατότητα να χτίσετε την αυτοκρατορία ναρκωτικών που θέλετε και υπόσχεται ένα ευρύ σύστημα παραγωγής και διανομής των προϊόντων σας, την μάχη για κυριαρχία στις αγορές, την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.
Αρχικά θα κυκλοφορήσει για PC και Switch και αργότερα ίσως υπάρξει και έκδοση για κονσόλες.
Η εταιρεία ανάπτυξης είναι η Type The Name Studio που εδράζει στην Πολωνία και οι developers της έχουν εμπειρία από την δουλεία τους σε γνωστές εταιρείες όπως οι TopWare Interactive, Teyon και Flying Wild Hog. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού.


Το Narco Tycoon θα χρησιμοποιεί 2D top-down οπτική και οι developers έχουν ρίξει το βάρος στην ανάπτυξη του single-player, το οποίο προμηνύεται μεγάλου εύρους και ποικιλίας. Στο Strategy θα μπορείτε να σχεδιάσετε και να ξεκινήσετε την ναρκο-αυτοκρατορία σας από το μηδέν και θα επεμβαίνετε στην παραμικρή λεπτομέρεια της παραγωγής. Θα έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε τα μέλη της οργάνωσής σας, να φροντίζετε για την σωστή διανομή και την έρευνα, αλλά και να μάχεστε για την πρωτοκαθεδρία με αντίπαλες οργανώσεις. Απώτερος στόχος είναι να γίνετε το απόλυτο αφεντικό της πόλης στην παραγωγή, έρευνα και διανομή των ναρκωτικών.

Ο Marcin Steliga, Lead Designer της Type The Name Studio δήλωσε: ‘’Θα δώσουμε στους παίκτες μια πληθώρα από επιλογές και αρκετή ελευθερία για να δημιουργήσουν την δική τους αυτοκρατορία. Το σύστημα παραγωγής που έχουμε υλοποιήσει, παρέχει απόλυτη ελευθερία στον σχεδιασμό των χώρων και του layout του εξοπλισμού, αλλά θα πρέπει οι παίκτες να λαμβάνουν υπόψιν τους την σωστή θερμοκρασία και τον αερισμό του χώρου. Κάθε εργαζόμενος θα έχει κάτι το μοναδικό όσον αφορά τις δεξιότητες του και η σωστή τοποθέτηση του εκάστοτε υπαλλήλου στον αντίστοιχο τομέα βάσει των δυνατοτήτων του αλλά και η φροντίδα των αναγκών του, θα είναι καίρια στοιχεία για την επιτυχία της οργάνωσης σας. Για παράδειγμα η μάχη για την κατάληψη της κορυφής θα μπορεί να επιτευχθεί είτε με βία είτε με διπλωματία και χρηματικές υποσχέσεις και κάθε παίκτης θα ορίζει τον πιο κατάλληλο υπάλληλο για κάθε έναν από αυτούς τους τρόπους.

Η περιοχή που θα διαδραματίζεται το Narco Tycoon θα είναι μια μεγάλη πόλη των Η.Π.Α και των προαστίων της. Ο τόνος του παιχνιδιού μπορεί να είναι σοβαρός αλλά θα έχει δόσεις μαύρου χιούμορ. Ο Rafał Jelonek, COO της Ultimate Games S.A. σημείωσε: ‘’ Το Narco Tycoon πρόκειται για ένα ασυνήθιστο Strategy το οποίο θα εκπλήξει τους gamers όχι μόνο λόγω του θέματός του, αλλά και λόγω του βάθους του. Το gameplay μπορεί να θυμίσει σε κάποιους τα Prison Architect και RimWorld, ενώ θα βρουν και πολλές αναφορές σε σειρές όπως τα Breaking Bad and Narcos’’.

Βασικά στοιχεία του Narco Tycoon:
Χτίσιμο αυτοκρατορίας ναρκωτικών.
Εκτενές σύστημα παραγωγής και διακίνησης.
Μάχη την πρωτοκαθεδρία της αγοράς.
Έρευνα και ανάπτυξη.
Πολλά τυχαία events.

To Narco Tycoon θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στις αρχές του 2022 και για το Switch. H Ultimate Games S.A. δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να υπάρξει και έκδοση για τις υπόλοιπες κονσόλες στο μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.252 seconds
Notification