Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Warhammer 40.000 Battlesector

10 Feb 2021 15:33 #246088 by Hermez


Η Slitherine αποκάλυψε το νέο τίτλο της σειράς Warhammer 40.000 με τίτλο Battlesector, μαζί με ένα τρέιλερ.

Το συγκεκριμένο τρέιλερ περιέχει gameplay, όμως η Slitherine έκανε ένα livestream όπου ο παραγωγός του Warhammer 40.000 Battlesector, David Sharrock, παρουσιάζει αρκετό υλικό και δίνει και αρκετές εξηγήσεις. Ο Sharrock δήλωσε: Πρόκειται για ένα 40.000 Tabletop, οπότε σε κάθε πεδία μάχης θα βρίσκονται πόντοι αξίας από 500 μέχρι 2000. Θα αμείβεστε περισσότερο όταν αντιμετωπίζετε τους εχθρούς κατά μέτωπο. Οι μάχες θα είναι μεγαλύτερες από το XCOM όμως μικρότερες από το Warhammer 40.000 Armageddon. Στις συγκεκριμένες μάχες την διαφορά θα κάνουν οι ικανότητες του κάθε ήρωα. Η κίνηση θα γίνεται σε τετράγωνα πεδία και η ακρίβεια των βολών θα εξαρτάται την αντίστοιχη κάλυψη του αντιπάλου. Το overwatch επιστρέφει και θα μπορείτε να ρυθμίζετε την εμβέλειά του, ενώ θα υπάρχουν τιμωρίες για όσους προσπαθούν να πυροβολήσουν πέρα από τους αντιπάλους που βρίσκονται μπροστά τους. Στο βίντεο φαίνονται επίσης και οι πόντοι που λαμβάνονται με κάθε επίθεση του οποίους θα μπορείτε να ξοδέψετε σε αναβαθμίσεις. 

Στην τελική έκδοση του τίτλου θα μπορούμε να φέρουμε την κάμερα αρκετά πιο κοντά στη μάχη από ότι είδαμε στο βίντεο καθώς τώρα είναι αρκετά μακρινή. Ο Sharrock δήλωσε επίσης: Είναι ένας strategy τίτλος, ο οποίος όμως θα έχει γρήγορη και δεν θα περιμένετε την μία κίνηση μετά την άλλη. Αν κάνετε σε έναν χαρακτήρα να πάει σε μία κατεύθυνση, μπορείτε να κάνετε έναν άλλον να πάει αλλού, εφόσον δεν συγκρούονται. Το Warhammer 40.000 Battlesector θα κυκλοφορήσει για PC τον Μάιο του 2021.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2021 10:08 #250887 by BigGreekGamer
Warhammer 40.000 Battlesector: Ημερομηνία κυκλοφορίας Η Slitherine ανακοίνωσε ομαδική κυκλοφορία τον Ιούλιο.  
Το  Warhammer 40,000: Battlesector  σύμφωνα με ανακοίνωση της  Slitherine  θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου για PC, PlayStation και Xbox με τιμή στα 34.99€.

 
Η PC έκδοση του turn-based Strategy με τη μάχη μεταξύ των Blood Angels και Tyranids είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Μάιο, και οι εκδόσεις κονσολών θα ακολουθούσαν το καλοκαίρι. Η Slitherine τελικά αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα ομαδικό λανσάρισμα για όλες τις πλατφόρμες τον Ιούλιο.


 
Το Warhammer 40,000: Battlesector αναπτύχθηκε από την Black Lab Games, την εταιρία ανάπτυξης του επιτυχημένου Battlestar Galactica Deadlock. Περιγράφεται ως battle-scale παιχνίδι, και βασίζεται στο gameplay. Βρίσκεται σε μεγαλύτερη κλίμακα από το κορυφαίο turn-based Strategy XCOM αλλά ταυτόχρονα σε μικρότερη απ’ ότι το Warhammer 40,000: Armageddon. 
Φαίνεται να υπάρχουν μονάδες στο tabletop αξίας περίπου 1000 πόντων, συν - πλην 500, κάτι το οποίο σημαίνει πως οι μονάδες ηρώων θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μάχη. Η Slitherine έχει ξεκινήσει το livestream του gameplay μέσω Twitch, σε περίπτωση που θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο Warhammer 40,000: Battlesector.

 
To Warhammer 40,000: Battlesector θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 15 Ιουλίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification