Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Convergence: A League of Legends Story

02 May 2023 22:57 #270975 by Μάνος Γρυπάρης
Η Riot Games παρουσίασε το τρέιλερ του Convergence: A League of Legends Story, που αποτελεί ένα ακόμη LoL spin-off.

Αποτελεί ένα 2D Action Platform με τον Ekko, έναν ήρωα που ξέρει να χειρίζεται τον χρόνο, καθώς ταξιδεύει σε μια μεγάλη περιοχή της Runeterra που ονομάζεται Zaun. Το τρέιλερ δείχνει το καρτουνίστικου τύπου animation του παιχνιδιού, καθώς και μερικές από τις τεχνικές χειραγώγησης χρόνου που θα βοηθήσουν τον Ekko στην περιπέτειά του.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 May 2023 10:00 #270989 by Nikos Georgopoulos
Convergence: A League of Legends story
Ένα LoL Platform με τον Ekko.

Η Riot Games παρουσίασε το τρέιλερ του Convergence: A League of Legends Story, που αποτελεί ένα ακόμη LoL spin-off .

Αποτελεί ένα 2D Action Platform με τον Ekko, έναν ήρωα που ξέρει να χειρίζεται τον χρόνο, καθώς ταξιδεύει σε μια μεγάλη περιοχή της Runeterra που ονομάζεται Zaun. Το τρέιλερ δείχνει το καρτουνίστικου τύπου animation του παιχνιδιού, καθώς και μερικές από τις τεχνικές χειραγώγησης χρόνου που θα βοηθήσουν τον Ekko στην περιπέτειά του.Το Convergence παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα The Game Awards 2019.

Το Convergence: A League Of Legends Story θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου για Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 May 2024 17:39 #276026 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης


Μόλις ολοκλήρωσα 1 ώρα gameplay. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές. Η μόνη παρατήρηση/σημείωση, είναι για τα controllers, καθώς τα defult δεν είναι καθόλου εργονομικά. Φανταστείτε πως κινείστε δεξιά και αριστερά μόνο με τα A και D, για jump χρησιμοποιείτε το space, ενώ για attack το αριστερό κλικ. Ως εδώ σχετικά καλά, βέβαια είναι και καθαρά θέμα προσωπικό και το πως βολεύεται ο καθένας. Το "πρόβλημα" έρχεται όταν θα πρέπει να κάνετε acrobatics για να συνεχίσετε στην πίστα, καθώς καλείστε να χρησιμοποιήσετε τους συνδυασμούς ctrl και jump (και εάν το επόμενο σημείο που πρέπει να πιαστείτε είναι λίγο πιο δεξιά ή αριστερά, τότε πάλι τα πλήκτρα A και D). Να μην σας τα πολυλογώ πιάστηκαν τα χέρια μου και απλά σύνδεσα το dualsense και ησύχασα. Εάν εξαιρέσουμε αυτό το μικρό ελαττωματικό (για μένα) σημείο, τα υπόλοιπα ρέουν μια χαρά. Όμορφα ζωηρά χρώματα, κομμένα και ραμμένα γύρω από τον Ekko (αν δεν σας είχε γίνει ξεκάθαρο και από το εξώφυλλο). 

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένετε στο review το οποίο και έχω αναλάβει προσεχώς.

 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2024 20:47 - 09 Jun 2024 20:33 #276100 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης
Διαβάστε το review  του Convergence: A League of Legends Story
File Attachment:

Έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο μου metroidvania παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ, μπορώ να πω πως πραγματικά μου άρεσε η συνολική εμπειρία. Υπήρξαν αρκετές στιγμές, που δυσκολεύτηκα είναι η αλήθεια χωρίς όμως να γνωρίζω αν ήταν επειδή ήμουν πρωτάρης ή αν απλά έτσι είναι το συγκεκριμένο είδος. Γοητεύτηκα πραγματικά από την ιστορία του Ekko, έναν από τους τομείς που δεν απογοητεύει η Riot Forge. Ήταν κάτι αρκετά διαφορετικό από αυτά που έχω συνηθίσει να παίζω, διευρύνοντας και άλλο την gaming παλέτα μου. Ωστόσο, η τιμή είναι από τα πιο σημαντικά red flags του και ίσως απωθήσει αρκετό κόσμο από την αγορά του. Όσοι, ωστόσο, πιστέψετε σε αυτή σας την επένδυση δεν θα απογοητευτείτε, καθώς αυτό το 7ωρο gameplay είναι αρκετά ξεκούραστο και ομαλό, με το ίδιο το metroidvania της Riot Forge να σας καθοδηγεί με τα διάφορα main missions. Κλείνοντας, το Convergence: A League Of Legends Story προσφέρεται και για όσους είναι completionists και trophy hunters, απαιτώντας μόλις 3 ώρες επιπλέον ενασχόλησης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification