Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PC Gamer Show 2020

24 Apr 2020 21:34 - 28 Apr 2020 01:15 #233422 by Μανώλης Σαρικλόγλου
PC Gamer Show 2020
Θα διεξαχθεί κανονικά, παρά την ακύρωση της E3 2020.


Το φετινό PC Gaming Show, όπως και κάθε χρονιά θα μεταδώσει ζωντανά παρουσιάσεις νέων games, πλούσιο gameplay υλικό, καθώς και ανακοινώσεις από αρκετούς developers. Το PC Gaming Show θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στις 6 Ιουνίου και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας του Twitch αλλά πιθανόν και σε άλλες πλατφόρμες μετάδοσης όπως το Youtube και το Mixer.

Ο, Evan Lahti, διοργανωτής και αρχισυντάκτης στο PC Gamer δήλωσε «Το PC Gaming Show έχει αναπτυχθεί την τελευταία δεκαετία γιατί είναι μια πλατφόρμα που ανήκει σε όλους. Μερικά νέα παιχνίδια αξίζουν την κατάλληλη αναγνώριση και περιμένουμε με ανυπομονησία στις 6 Ιουνίου να προσφέρουμε στους θεατές μια αξέχαστη εμπειρία»

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2020 17:48 #235159 by Giorgos Tsolaridis
PC Gaming Show 2020
Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν στην Αμερική.


Η ομάδα του PC Gaming Show δημοσίευσε ότι για συμπαράσταση στα γεγονότα που συμβαίνουν στην Αμερική κατά του ρατσισμού αναβάλει το event που είχε προγραμματίσει για τις 6 Ιουνίου.

Το event εντέλει θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο στις 13 Ιουνίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jun 2020 12:09 #235510 by Giorgos Tsolaridis
PC Gaming Show 2020
Δείτε την παρουσίαση.


Το PC Gaming Show ολοκληρώθηκε και πλέον μπορούμε να δούμε όλα τα νέα PC games που παρουσιάστηκαν. Κάποια εξ αυτών θα κυκλοφορήσουν φυσικά και στις κονσόλες. Η παρουσίαση ξεκινάει στο 30:00 του παρακάτω βίντεο. Η βασική διαφορά της παρουσίασης σε σχέση με τις προηγούμενες είναι ότι είχε την μορφή...καραντίνας, μιας και ο κεντρικός παρουσιαστής, Sean Plott, μιλούσε με τους καλεσμένους του online μέσω κάμερας.

Από τα νέα games που παρουσιάστηκαν ξεχώρισαν το Icarus, που είναι το νέο Action Survival από τον Dean Hall, δημιουργό του DayZ, ενώ είδαμε και τα νεότερα για Mafia: Definitive Edition, Persona 4, Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2, Persona 4 Golden στα PC και αρκετά ακόμη games. Τα περισσότερα εξ αυτών ήταν ως συνήθως indie, με ίσως μεγαλύτερη αναλογία αυτή τη φορά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification