Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

EVO 2021

19 Mar 2021 09:18 #248057 by Μάνος Γρυπάρης
Η Sony εξαγόρασε το τουρνουά EVO Championship Series Fighting Game Tournament, το οποίο αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο στα Fighting games.Το EVO διοργανώνει τουρνουά για games όπως τα Street Fighter V, Tekken 7, Mortal Kombat 11 και άλλα. Ο Mark Julio, Director of Business Development του EVO, δήλωσε ότι το τουρνουά θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες και όχι μόνο για κονσόλες PlayStation. Η Nintendo δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την διοργάνωση, την οποία αγόρασε η...συμπατριώτισσά της.Το 2020 το EVO ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού, ενώ ήρθαν στο φως και καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον διοργανωτή του EVO Joey "Mr. Wizard" Cueller και έχει απομακρυνθεί από την μετοχική σύνθεση της εταιρείας.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jun 2021 22:57 #251830 by Γιώργος Τσάκωνας
Η Sony ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το 2021 Evolution Championship Series του Evo Online, ξεκινώντας με το Evo Community Series στις 10 Ιουνίου.

Η Sony εξαγόρασε την Evo τον Μάρτιο και είναι έτοιμη να διοργανώσει πάνω από 120 τουρνουά σε όλο τον κόσμο στα πλαίσια του Evo Community Series, με το prize pool να αγγίζει τα 74.000 δολάρια. Το Evo Community Series θα αποτελείται από τρία κύρια events: Το FGC Arcade: Evo Edition, το Evo 2021 Online Warm-Up και τα Evo 2021 Online Side Tournaments. Όλα τα τουρνουά θα λαμβάνουν χώρα είτε στην έκδοση του κάθε παιχνιδιού για τα PC είτε σε αυτήν για το PS4.

Το FGC Arcade: Evo Edition έχει ένα prize pool ύψος 20.000 δολαρίων και θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 22 Ιουνίου στην Ευρώπη και στην Βόρεια Αμερική. Τα games που θα βρίσκονται σε αυτό το event είναι τα Granblue Fantasy: Versus, Guilty Gear Strive, Mortal Kombat 11 Ultimate και Tekken 7. Το Evo 2021 Online Warm-Up θα διαρκέσει από τις 26 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου και θα έχει prize pool 19.000 δολαρίων. Τα games του θα είναι τα Guilty Gear Strive, Mortal Kombat 11 Ultimate, Street Fighter V: Champion Edition και Tekken 7.

Τέλος, τα Evo 2021 Online Side Tournaments θα πραγματοποιηθούν από τις 8 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, και θα έχουν prize pool ύψους 35.000 δολαρίων. Αυτά τα τουρνουά θα περιλαμβάνουν games που δεν βρίσκονται δύο events που αναφέρθηκαν πριν όπως τα BlazBlue: Cross Tag Battle, Dragon Ball FighterZ, Granblue Fantasy: Versus, Mobile Suit Gundam: Extreme Vs. Maxi Boost ON, Skullgirls 2nd Encore, Soulcalibur VI και Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r].

Το Evolution Championship Series είναι το παλαιότερο τουρνουά για fighting games στην Βόρεια Αμερική και ξεκίνησε το 1996 υπό το όνομα "Battle by the Bay". Όσοι από εσάς θέλετε να συμμετέχετε σε κάποιο από αυτά τα events ή στο κύριο event της Evo που θα λάβει χώρα από 6 έως 15 Αυγούστου μπορείτε να εγγραφτείτε μέσω του επίσημου site.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification