Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Summer Game Fest 2023

11 Jun 2022 11:11 #264889 by Μάνος Γρυπάρης
Το Summer Game Fest 2023 θα έχει φυσική παρουσία κόσμου. Για την ακρίβεια θα αποτελεί μείξη φυσικής παρουσίας κόσμου και online event.

Την είδηση αυτή ανέφερε ο Geoff Keighley.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jun 2022 16:40 #264895 by Nikos Georgopoulos
Summer Game Fest 2023




Θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία κόσμου.

Το Summer Game Fest 2023 θα έχει φυσική παρουσία κόσμου. Για την ακρίβεια θα αποτελεί μείξη φυσικής παρουσίας κόσμου και online event.

Την είδηση αυτή ανέφερε ο Geoff Keighley , ενώ μελλοντικά θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Κατά βάση, ο Geoff Keighley θα έχει απέναντί του κοινό, όπως και στα The Game Awards, αλλά και έναν χώρο προβολής για τα gaming sites και τους fans, ώστε να μπορούν να παίξουν τα demos των νέων games και να μιλήσουν με τους developers .

Κατά τα άλλα, η E3 2023 αναμένουμε να έχει επίσης φυσική παρουσία κόσμου, αν και τα τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει πολλές υποσχέσεις από την διοργανώτρια ESA, οι οποίες αναιρούνται λόγω κορωνοϊού, ενώ φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε καν online E3. Αντίθετα, ο Geoff Keighley είναι τουλάχιστον πιστός στο ραντεβού του.

Δείτε το πρόγραμμα της...Not E3 2022 και τις παρουσιάσεις εταιρειών που ακολουθούν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Dec 2022 10:30 - 05 Dec 2022 10:31 #267881 by Στυλιανός Αλμπανίδης
To Summer Game Fest 2023 θα βρίσκεται κοντά μας τον Ιούνιo



 

Γνωρίζαμε ήδη πως το Summer Game Fest του Geoff Keighley είχε προγραμματιστεί για τον επόμενο χρόνο, αλλά πλέον οι διοργανωτές έχουν ημερομηνία και  η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά  στις 8 Ιουνίου το 2023. Τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά φέτος μιας και θα είναι η πρώτη φορά που η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Η εκδήλωση- που υπόσχεται μια σειρά από διάφορες πρεμιέρες, ζωντανά gameplay βίντεο και ανακοινώσεις- θα πραγματοποιηθεί στο Youtube Theater, στην California, με παρουσία κοινού και fans. Οι πωλήσεις των εισιτηρίων έχουν ήδη ξεκινήσει για το Summer Game Fest που θα πραγματοποιηθεί και σε livestream μετάδοση για όσους από εσάς δεν ενδιαφέρεστε να παρεβρεθείτε αυτοπροσώπως.
Το Summer Game Fest 2023 σηματοδοτεί την τέταρτη χρονιά αυτού του εγχειρήματος και όπως είναι σύνηθες, η συγκεκριμένη εκδήλωση θα αποτελέσει αφορμή για μια σειρά από μικρότερες εκδηλώσεις και showcases με την συμμετοχή διαφόρων developers και publishers. Αναμένουμε πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ίσως, στην τελετή έναρξης του Summer Game Fest θα ακούσουμε ανακοινώσεις για την  ανανεωμένη Ε3  του νέου έτους. H αναμενόμενη εκδήλωση της E3 είναι ή πρώτη που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά από το 2019 μέχρι σήμερα και θα πραγματοποιηθεί ζωντανά από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου.
Λίγο καιρό πριν, ο Geoff Keighley είπε πως το Summer Game Fest που αναμένουμε δεν θα περιλαμβάνει μόνο  δημόσια εκδήλωση αλλά και digital  μέσω livestream, όπου με τον τρόπο αυτό πολλοί θεώρησαν πως θα πραγματοποιηθεί την ίδια ακριβώς περίοδο με την ημερομηνία της Ε3. Παρόλα αυτά , οι σημερινές ανακοινώσεις για το Summer Game Fest προτείνουν τον κόσμο να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του. Όλα τα παραπάνω μπορούν να οδηγήσουν σε μια μεγάλη εκδήλωση όπου περαιτέρω πληροφορίες θα λάβουμε στα  The Game Awards  στις 8 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το  Summer Game Fest 2023  και για περαιτέρω συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Dec 2022 11:55 #267889 by Nikos Georgopoulos
Η ημερομηνία προβολής



Γνωρίζαμε ήδη πως το Summer Game Fest του Geoff Keighley είχε προγραμματιστεί για τον επόμενο χρόνο, αλλά πλέον οι διοργανωτές έχουν ημερομηνία και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στις 8 Ιουνίου το 2023. Τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά φέτος μιας και θα είναι η πρώτη φορά που η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.Η εκδήλωση- που υπόσχεται μια σειρά από διάφορες πρεμιέρες, live gameplay βίντεο και ανακοινώσεις- θα πραγματοποιηθεί στο Youtube Theater, στην California, με παρουσία κοινού και fans. Οι πωλήσεις των εισιτηρίων έχουν ήδη ξεκινήσει για το Summer Game Fest που θα πραγματοποιηθεί και σε livestream μετάδοση για όσους από εσάς δεν ενδιαφέρεστε να παρεβρεθείτε αυτοπροσώπως.Το Summer Game Fest 2023 σηματοδοτεί την τέταρτη χρονιά αυτού του εγχειρήματος και όπως είναι σύνηθες, η συγκεκριμένη εκδήλωση θα αποτελέσει αφορμή για μια σειρά από μικρότερες εκδηλώσεις και showcases με την συμμετοχή διαφόρων developers και publishers. Αναμένουμε πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες.Ίσως, στην τελετή έναρξης του Summer Game Fest θα ακούσουμε ανακοινώσεις για την ανανεωμένη Ε3 του νέου έτους. H αναμενόμενη εκδήλωση της E3 είναι ή πρώτη που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά από το 2019 μέχρι σήμερα και συγκεκριμένα από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου.Λίγο καιρό πριν, ο Geoff Keighley είπε πως το Summer Game Fest που αναμένουμε δεν θα περιλαμβάνει μόνο δημόσια εκδήλωση αλλά και digital μέσω livestream, όπου με τον τρόπο αυτό πολλοί θεώρησαν πως θα πραγματοποιηθεί την ίδια ακριβώς περίοδο με την ημερομηνία της Ε3. Παρόλα αυτά, οι σημερινές ανακοινώσεις για το Summer Game Fest προτείνουν τον κόσμο να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του. Όλα τα παραπάνω μπορούν να οδηγήσουν σε μια μεγάλη εκδήλωση όπου περαιτέρω πληροφορίες θα λάβουμε στα The Game Awards στις 8 Δεκεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2023 18:01 #271096 by Nikos Georgopoulos
Πάνω από 40 εταιρείες, μεταξύ αυτών και οι Sony και Microsoft



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Geoff Keighley πάνω από 40 εταιρείες (developers και publishers) θα συμμετάσχουν στο φετινό Summer Game Fest. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται και οι Sony και Microsoft. Δείτε τις εταιρείες παρακάτω.


And. Here. We. Go!

More than 40 partners set to take part in #SummerGameFest activities.

Sign up for event alerts at t.co/59xiIzexLf

Join us for our live showcase event at @youtubetheater on June 8.

?️ Public tickets now on sale: t.co/TdUs3NIoKb pic.twitter.com/DhbEF4tr81

— Geoff Keighley (@geoffkeighley) May 11, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2023 16:41 #271503 by Nikos Georgopoulos
[LIVE UPDATE 22:00



Η Ubisoft ανακοίνωσε το Prince of Persia: The Lost Crown. Ένα 2D Hack 'n' Slash Action Platform.


Θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

[22:05] Δείτε το πρώτο gameplay video του Mortal Kombat 1 με ιστορία, σύστημα μάχης και τα fatalities. Ο Ed Boon, δημιουργός του Mortal Kombat, μίλησε για την έκδοση αυτή.



[22:15] Μετά παρουσιάστηκε ένα σύντομο gameplay video για το Path of Exile 2. Περισσότερα θα μάθουμε στις 28 Ιουλίου.



[22:17] Η Capcom ανακοίνωσε ότι θα δείτε κάποιους χαρακτήρες του Exoprimal στο Street Fighter 6. Λογικά σε ρόλο...παρεμβολέα στη μάχη όπως ο ταύρος ας πούμε;

[22:23] Ο Nicolas Cage εμφανίστηκε στη σκηνή του Summer Game Fest! Θα είναι playable χαρακτήρας στο Dead by Daylight. Αυτό το γνωρίζαμε ήδη εδώ και μέρες. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά gameplay video. Ο Cage θα είναι ένας από τους survivors. Θα εμφανιστεί στις 25 Ιουλίου.



[22:26] Ο Henry Cavill και αρκετοί ακόμη ηθοποιοί παρουσίασαν την νέα σεζόν του The Witcher στο Netflix.



[22:34] H Sega ανακοίνωσε το Sonic Superstars (2D). Έρχεται το φθινόπωρο του 2023.



[22:36] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Honkai: Star Rail. Από τους δημιουργούς του Genshin Impact.

[22:38] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Lies of P. Το demo είναι διαθέσιμο από τώρα σε όλες τις πλατφόρμες.



[22:40] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Sand Land από την Bandai Namco, ένα manga (και όχι video game) που έχει αναλάβει ο Akira Toriyama του Dragon Ball. 



[22:43] Η Ncsoft έδειξε νέο τρέιλερ για το Throne and Liberty. Αποτελεί ένα PvPvE MMORPG. Μπορείτε να κάνετε από τώρα εγγραφή στην closed beta.



[22:45] Το Warhaven είναι ένα Medieval Fantasy από την Nexon, στο οποίο θα μεταμορφώνεστε σε υπερφυσικούς αθάνατους ανθρώπους. Παρουσιάστηκε ένα τρέιλερ με μάχες, τόσο με Melee όπλα, όσο και με μαγεία.

[22:55] Ο Sam Lake, Creative Director της Remedy, μια αγαπητή μορφή στην gaming βιομηχανία και γνωστός από τα Max Payne και Alan Wake, ανέφερε περισσότερες πληροφορίες για το Alan Wake 2. Είπε για την Saga Anderson που θα είναι και αυτή playable. Θα μπορείτε να το παίξετε χωρίς να έχετε παίξει την πρώτη έκδοση. Παρουσιάστηκε gameplay video. Θα υπάρχουν υπερφυσικές δυνάμεις που θα έχουν κυριεύσει ένα θύμα σας και θα το έχουν κάνει...τέρας. Το gameplay video που παρουσιάστηκε δείχνει την Saga Anderson να έχει μαζί της ελάχιστες σφαίρες και να αντιμετωπίζει μία δαιμόνια ύπαρξη στο σκοτάδι. Η ατμόσφαιρα στο βίντεο είναι αρκετά τρομακτική.



[22:58] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Warhammer 40.000: Space Marine 2. Θα υποστηρίζει Co-op με έως και 3 παίκτες.

[22:59] Τρέιλερ του indie game Yes Your Grace: Snowfall.

[23:00] Η Focus Entertainment και η Saber Interactive παρουσίασαν ένα video game που επιμελήθηκε ο ειδικός των Horror games John Carpenter. John Carpenter's Toxic Commando (έρχεται το 2024).



[23:03] Νέο τρέιλερ για το Baldur's Gate 3. Διάλογοι με κεντρικά πρόσωπα του σεναρίου και voice acting.



[23:07] Η Insomniac Games μίλησε για το Marvel's Spider-Man 2. Παρουσίασε λίγο gameplay με σχολιασμό. Το Marvel's Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το PS5.



[23:10] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του The Lord of the Rings: Return to Moria, με τους αγαπητούς μας dwarves, το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023.



[23:13] Η Square Enix παρουσίασε gameplay trailer για το Final Fantasy VII: Ever Crisis για κινητά. Στο βίντεο, πέρα από τον Sephiroth, παρατηρούμε γραφικά τόσο με μηχανή γραφικών που έχει ελάχιστα πολύγωνα, όσο και πιο σύγχρονα. 8-28 Ιουνίου η closed beta για Android συσκευές. Η τελική έκδοση θα κυκλοφορήσει για iOS και Android.



[23:16] H Sega παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, που αποτελεί Yakuza spin-off .



[23:18] Τρέιλερ του indie game Under the Waves το οποίο έρχεται στις 29 Αυγούστου. Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών.

[23:20] Παρουσιάστηκε τρέιλερ της Season 4 του Call of Duty: Warzone 2. Έρχεται στις 14 Ιουνίου.



[23:23] Η Porsche που κλείνει 75 χρόνια και η Xbox κάνουν διαγωνισμό για συλλεκτικές κονσόλες Xbox Series X στο PorscheXboxSweepStakes.com .

[23:26] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του King Arthur: Legends Rise που έρχεται σε PC και κινητά.

[23:29] Τρέιλερ του Wayfinder, του οποίου η early access έρχεται μέσα στο καλοκαίρι.

[23:30] Παρουσιάστηκε τρέιλερ του Stellaris Nexus (Online Turn-based 4X Strategy)

[23:31] Τρέιλερ του Star Trek: Infinite το οποίο θα αποκαλυφθεί 16 Ιουνίου

[23:32] Παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ του Twisted Metal, μια σειρά που θα προβληθεί στις 27 Ιουλίου στο Peacock (σ.σ. το οποίο δεν το έχει κανείς μας).

[23:33] Τρέιλερ του indie game Lysfanga. 

[23:36] Νέο gameplay video του Immortals of Aveum που έρχεται από την Ascendant και την EA. Στο βίντεο θα δείτε ότι υπάρχει μαγεία σε τρία διαφορετικά χρώματα κι εσείς αναπτύσσετε τα skills σας και στα τρία. Αναμένεται στις 20 Ιουλίου, για PC, PS5 και Xbox Series X/S. 

[23:45] Η Square Enix παρουσίασε ένα gameplay trailer του Final Fantasy VII: Rebirth. Υπάρχουν αρκετά απόσπάσματα με το σύστημα μάχης. Το Final Fantasy VII: Rebirth θα κυκλοφορήσει στις αρχές 2024 αποκλειστικά για το PS5 σε δύο blu-ray discs.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το φετινό Summer Game Fest. Είδαμε ορισμένα αξιόλογα games, αλλά στο σύνολο λίγα ξεχώρισαν. Το Mortal Kombat 1, το Alan Wake 2 και το Final Fantasy VII: Rebirth είναι σίγουρα μερικά από αυτά. Για το Spider-Man 2 μάθαμε την ημερομηνία του και δεν είδαμε gameplay, το οποίο είχε ωστόσο παρουσιαστεί πριν από μερικές ημέρες. Γενικά η δουλειά μας σήμερα ήταν αρκετά πιο ξεκούραση σε σχέση με άλλες παρουσιάσεις. Γεγονός είναι επίσης ότι η Microsoft δεν παρουσίασε κάποια exclusives, όπως αναμέναμε. Υπήρξε μόνο μία μικρή παρουσία από πλευράς Sony.

Αν η E3 είχε όντως διεξαχθεί τότε πραγματικά οι εταιρείες δεν θα είχαν να δείξουν ουσιαστικά πράγματα. Οι περισσότερες αποκαλύψεις γίνονται πλέον σε ξεχωριστά livestreams. Κάθε εταιρεία στο μέσο της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification