Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Hades: από τους δημιουργούς των Bastion και Transistor

07 Dec 2018 13:09 - 07 Dec 2018 13:10 #220758 by Γιάννης Αρβανίτης
ΕΙΔΗΣΗ: www.gameworld.gr/component/content/article/181-rpg/33993-had...ουργούς-του-bastion/#fieldsTab

Κυκλοφόρησε στο Epic Games Store. Πως σας φαίνεται? Σκέφτεστε να το αγοράσετε? Πέιτε μας την γνώμη σας αν το παίξατε.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 13:11 #226755 by Giorgos Tsolaridis
Hades από τους δημιουργούς του Bastion
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας.


Η Supergiant Games ανακοίνωσε ότι το Ring of Elysium θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Aug 2020 16:04 #237732 by Giorgos Tsolaridis
Hades από τους δημιουργούς του Bastion
Η πλήρης έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει αυτόν τον φθινόπωρο.


H Supergiant ανακοίνωσε ότι η πλήρης έκδοση του Hades θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο.

Η τελική ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα καθώς φτάνουμε κοντά σε αυτή την στιγμή. Η Supergiant με ένα νέο τρέιλερ μας ενημέρωσε ότι θα κυκλοφορήσει και για τα Switch και το Hades θα υποστηρίζει crossplay. Δείτε το σχετικό τρέιλερ.


Η Supergiant Games θα πραγματοποιήσει στις 21 Αυγούστου Q&A στο επίσημο Discord κανάλι της.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2020 12:18 #239933 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Παίκτης τερμάτισε το Hades σε λιγότερο από οκτώ λεπτά
Συγκεκριμένα σε επτά λεπτά και 16 δευτερόλεπτα.



Ο speedrunner με το ψευδώνυμο Vorime κατάφερε να τερματίσει το Hades, το roguelike RPG της Supergiant Games σε επτά λεπτά και 16 δευτερόλεπτα

Όσοι έχετε ασχοληθεί με το Hades θα γνωρίζετε ότι το gameplay του δεν συγχωρεί λάθη και αν δεν είστε προσεκτικοί θα επιστρέφετε στον Hypnos ξανά και ξανά. Για όσους δεν έχετε παίξει το παιχνίδι, πρόκειται για ένα roguelike από την Supergiant Games, στο οποίο θα πρέπει να δραπετεύσετε από τον Κάτω Κόσμο στην Αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιώντας όλες τις δυνάμεις με τις οποίες σας έχουν προικίσει οι Θεοί.

Τα upgrades του χαρακτήρα σας βοηθάνε την κάθε προσπάθειά σας, αλλά το gameplay δεν συγχωρεί λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης. Γι΄ αυτό και ο χρόνος του Vorime είναι τουλάχιστον εντυπωσιακός. Πλέον ο speedrunner είναι ο πρώτος στο leaderboard του Hades και το επίτευγμά του έλαβε χώρα την Τρίτη. Τα επτά λεπτά του playthrough του Vorime είναι καθαρός χρόνος gaming και δεν συμπεριλαμβάνεται ο χρόνος που αφιέρωσε στα menus και στην αναβάθμιση του χαρακτήρα του. Ο συνολικός χρόνος είναι 20 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα.

Μπορείτε να δείτε και το βίντεο του τερματισμού αλλά υπάρχουν spoilers σε αυτό.


O Vorime κατάφερε αυτό το εντυπωσιακό επίτευγμα χρησιμοποιώντας το Adamant Rail με το aspect of Eris, συνδυασμός που σας επιτρέπει να προκαλείτε περισσότερο damage για οκτώ δευτερόλεπτα μετά το τέλος του special blast. Tα Fists, Spear, Sword είναι μερικά από τα όπλα που χρησιμοποιούν οι παίκτες στο Hades αν κρίνουμε από το leaderboard και αυτό είναι απόδειξη ότι το παιχνίδι μπορεί να τερματιστεί με διάφορους τρόπους.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Dec 2020 10:06 #243011 by Giorgos Tsolaridis
Hades review

Ο δρόμος από την κόλαση είναι στρωμένος με θεότητες και ήρωες.

Η πορεία του Greg Kasavin στην βιομηχανία των video games είναι η ζωντανή διάψευση της ανόητης δοξασίας που θέλει τους κριτικούς οποιασδήποτε τέχνης να ασχολούνται με την κριτική επειδή είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν. Ο Kasavin ενσωματώθηκε στην πολυμελή οικογένεια των gamers από την παιδική ηλικία και προχώρησε γρήγορα στην δημοσιογραφική υπηρεσία, με αποκορύφωμα της δημοσιογραφικής του καριέρας την 10ετή θητεία του στο GameSpot.

Το 2010 ο Kasavin εγκατέλειψε το δημοσιογραφικό μετερίζι και ασχολήθηκε απευθείας με την παραγωγή των video games, συμμετέχοντας σε πασίγνωστους τίτλους σαν τα Command & Conquer 3: Tiberium Wars, Command & Conquer: Red Alert 3 και Spec Ops: The Line. Από το 2010 και... δώθε, ερχόμαστε σε επαφή με τα πνευματικά τέκνα του Kasavin παίζοντας τους τίτλους της εταιρείας ανάπτυξης Supergiant Games. Από το Bastion του 2011 έως το φετινό Hades παρακολουθούμε με ενδιαφέρον μια ολοένα και πλουσιότερη απόδοση των ταλέντων του Kasavin και της εξαιρετικής ομάδας που τον πλαισιώνει. Το Hades μοιάζει να είναι το επιστέγασμα της πολύχρονης εμπειρίας ενός ταλαντούχου και εργασιομανή game designer, ένας καλοστημένος διαδραστικός γρίφος γερά ριζωμένος στην μυθολογία μας.

Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε ολόκληρο το review

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Dec 2020 20:35 #243546 by Giorgos Tsolaridis
Streamer τερμάτισε το Hades με dance pads
Το "χόρεψε" σε δύο ταμπλό!


Ο streamer PeekingBoo, τερμάτισε το indie Roguelike Hack 'n' Slash Hades με dance pads.

Τα Dance Dance Revolution pads αποδείχθηκαν η καλύτερη άσκηση γυμναστικής για τον παίκτη, ο οποίος με ένα απλό button mapping, εξομοίωσε το χειριστήριο στο αριστερό dance pad και τα τέσσερα κουμπιά επίθεσης στο δεξί dance pad!

Μία εβδομάδα πριν, ο PeekingBoo δεν μπορούσε να περάσει το δεύτερο boss του παιχνιδιού, την Bone Hydra. Τελικά με την εξάσκηση το νίκησε και κατάφερε να τερματίσει το παιχνίδι.
Δείτε το σχετικό tweet.

Μέχρι τώρα ο PeekingBoo έχει τερματίσει με dance pad τα Celeste, Kirby: Planet Robot και Mario 64, ενώ καυχιέται ότι είναι "ο ταχύτερος παίκτης στον κόσμο με dance pads". Άντε με το καλό ευχόμαστε να υπάρξει κι ένα παγκόσμιο τουρνουά με dance pads, γιατί πλέον έχουν γίνει μόδα τελευταία.

Ο PeekingBoo θα συμμετάσχει στο Awesome Games Done Quick Ιανουαρίου, που αποτελεί το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό livestream με θέμα τα video games. Μέχρι σήμερα, η οργάνωση έχει συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2021 19:11 - 19 Feb 2021 19:13 #246546 by Giorgos Tsolaridis
YouTuber έκανε remix το soundtrack του Hades στο στυλ του Doom

Και παρουσιάζει όλη την διαδικασία σε βίντεο.Ο YouTuber Geoffrey Day  αποφάσισε να μετατρέψει την μουσική του Hades  σε κάτι που θα ταίριαζε στο Doom και το Doom Eternal.O Day κατέγραψε όλη την διαδικασία της μετατροπής σε ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Αρχικά ο Day μελετάει τον τρόπο που εργάζονται και συνθέτουν ο Darren Korb και ο Mick Gordon, δημιουργοί των soundtrack του Hades και του Doom αντίστοιχα. Η διαφορά στο ύφος, τις προτιμήσεις και τον εξοπλισμό ανάμεσα στους δύο συνθέτες είναι έντονη, κάτι που φαίνεται στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Το βίντεο αναλύει τον τρόπο με τον οποίο ο Day ανέλυσε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μουσικά κομμάτια των δύο games και ουσιαστικά προσπάθησε να πετύχει το αντίστοιχο ύφος τους με διαφορετική μουσική.

Για όσους θέλουν να παραλείψουν την ανάλυση και να ακούσουν κατευθείαν το τελικό αποτέλεσμα, η μουσική ξεκινάει στο 7:24. Τα τρία τραγούδια που παρουσιάζονται είναι το No Escape, το Scourge of the Furies και το Out of Tartarus.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2021 19:21 - 19 Feb 2021 19:21 #246550 by Giorgos Tsolaridis
Hades video review και gameplay
Το κορυφαίο indie game του 2020 έχει ελληνική μυθολογία!Το Hades είναι ένα Roguelike RPG, το οποίο έλαβε πάρα πολλά βραβεία καλύτερου indie game μέσα στο 2020 και μάλιστα ήταν πρώτο σε βραβεία στο  διαγωνισμό New York Game Awards 2021 , με πέντε βραβεύσεις.Το δημιούργημα της Supergiant Games σας βάζει στο ρόλο του Zagreus (Ζαγρεύς), γιού του Άδη, ο οποίος θέλει να αποδράσει από τον Κάτω Κόσμο και να βγει στην επιφάνεια. Έχει υψηλή δυσκολία, κάτι σαν Light Dark Souls θα λέγαμε, μιας και σας δίνει περιορισμένο health, επίσης περιορισμένη δυνατότητα για healing και σε κάθε ήττα σας αναγκάζει να ξεκινήσετε πάλι από το μηδέν.

Δείτε το video review στο κανάλι του GameWorld.gr:
 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2021 19:38 - 19 Feb 2021 19:39 #246556 by Giorgos Tsolaridis
Streamer τερμάτισε το Hades χρησιμοποιώντας ένα ρόδι ως χειριστήριο
Ένα ρόδι την ημέρα τον Άδη κάνει πέρα.

Στο Hades, ένα ρόδι θα σας κάνει upgrade ένα Boon, στην πραγματική ζωή ωστόσο δεν θα σας χαρίσει μαγικές δυνάμεις ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε.Ένας αποφασισμένος streamer χρησιμοποίησε ένα κοινό ρόδι για να αποδράσει από τον κάτω κόσμο. Ο Rudeism ασχολείται με το να βρίσκει περίεργους τρόπους να παίζει games. Στο παρελθόν είχε πάρει ένα victory στο Fall Guys χρησιμοποιώντας ζελεδάκια για να παίξει. Αυτή την φορά έχει βάλει στόχο να νικήσει το Hades χρησιμοποιώντας ένα ρόδι για χειριστήριο.
Μπορείτε να δείτε πως μετέτρεψε ένα ρόδι σε χειριστήριο παρακάτω:


Ο Rudeism εξηγεί: “Αν συνδέσεις δύο κομμάτια ροδιού μαζί, ακόμα και αν είναι διαχωρισμένα από μια πλακέτα, το γεγονός ότι υπάρχουν ζουμιά δημιουργεί σύνδεση”. Μετά από ένα χάος και πολλά ζουμιά πεταμένα, ο Rudeism κατάφερε να νικήσει στο Hades.

Δείτε και το σχετικό Tweet.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2021 10:19 #251203 by Giorgos Tsolaridis
Το Hades έρχεται στο PS4 Σύμφωνα με καταχώρηση ηλικιακής αξιολόγησης.
 Σύμφωνα με  καταχώρηση ηλικιακής αξιολόγησης , το Hades έρχεται στο PS4.
 Η είδηση προέρχεται από το Κορεάτικο site καταχώρησης Game Ratings. Το Hades είναι ένα Roguelike Action RPG, που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου indoe game σε πολλούς διαγωνισμούς του 2020. Κυκλοφορεί σε PC και Switch. Προφανώς και η Supergiant Games έχει πλέον το μπάτζετ, μετά από τόσες πωλήσεις, για να φέρει το παιχνίδι της σε κονσόλες PlayStation και Xbox. Η αρχή θα γίνει σίγουρα απ' ότι φαίνεται με τις κονσόλες της Sony.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification