Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nobody Saves the World

13 Apr 2021 12:27 #249331 by Danaiskaya
H Drinkbox Studios , η ομάδα που σας έφερε το Guacamelee, αποκάλυψε το Nobody Saves the World.

To Nobody Saves the World , το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του  ID@Xbox Twitch Gaming Showcase φέρνει μία ανατροπή στο είδος των action RPGs και έρχεται αργότερα αυτό το χρόνο.


 
Όσον αφορά το gameplay του Nobody Saves the World, η Drinkbox σκοπεύει να μας επιτρέπει να εξελίσσουμε τον χαρακτήρα μας και να αποκτάμε νέα abilities αποκλειστικά και μόνο ολοκληρώνοντας quests και όχι σκοτώνοντας τέρατα. Τα Objectives κυμαίνονται από “ Ολοκλήρωσε ένα Dungeon”, “Δηλητηρίασε τους Baddies” μέχρι και “Φτιάξε τη διάθεση ενός φίλου rabbit – lover”. Κατά την πορεία του παιχνιδιού και ανεβαίνοντας level ξεκλειδώνονται νέα forms τα οποία έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες  και αδυναμίες καθώς και καινούρια abilities για πειραματισμό ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα τροποποίησης του χαρακτήρα με τους συνδυασμούς τους. Καθώς γίνεστε όλο και πιο δυνατοί τα Dungeons που σταδιακά παράγονται θα γίνονται όλο και πιο απαιτητικά σε δυσκολία και πολυπλοκότητα για να σας κρατούν συνεχώς σε εγρήγορση.
Το Nobody Saves the World  θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S , Xbox One, PC ( μέσω Windows Store ),Steam. Σύμφωνα με φήμες θα το δούμε μέσα στο 2021 και  για συνδρομητές Game Pass την ημέρα κυκλοφορίας του.
Περιμένουμε να δούμε αν όντως θα φέρει μια διαφορετική πνοή όπως υπόσχεται..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification