Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Rise of the Ronin

14 Sep 2022 13:03 #266608 by Ερμής Δερβίσης
Η εταιρεία ανάπτυξης των Nioh και Ninja Gaiden, Team Ninja, ανακοίνωσε το Rise of the Ronin, ένα Action Adventure στην φεουδαρχική Ιαπωνία, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5.Η ανακοίνωσε έγινε από την Team Ninja και τον publisher Koei Temco. Το πρώτο τρέιλερ δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες όμως έδειξε gameplay όπου θα χρησιμοποιείτε σπαθιά και άλλα παραδοσιακά όπλα των samurai όπως τουφέκια που ήταν αρκετά συνηθισμένα τον 19ο αιώνα. Επιπλέον θα διαθέτετε glider για μακρινές αποστάσεις, θα καβαλάτε άλογα και θα μπορείτε επίσης χρησιμοποιείτε όπλα με φλόγες.
Team Ninja δήλωσε: "Το Rise of the Ronin είναι ένα Open world Action RPG, το οποίο επικεντρώνετε στις μάχες και διαδραματίζεται στην Ιαπωνία σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών. Πρόκειται για το τέλος της εποχής Edo που κράτησε 300 χρόνια και είναι γνωστή ως Bakumatsu. Στον 19ο αιώνα η Ιαπωνία αντιμετωπίζει τις δυτικές δυνάμεις ενώ υπάρχει και ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των Tokugawa Shogunate και Anti-Shogunate. Χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες και τις γνώσεις που αποκτήσαμε ανά τα χρόνια, θέλαμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο προσπαθώντας να παρουσιάσουμε την πιο κρίσιμη επανάσταση στην ιστορία της Ιαπωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των πιο σκοτεινών και άσχημων κεφαλαίων της, τα οποία αρκετοί αποφεύγουν".Το Rise of the Ronin αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024 για το PS5.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Sep 2022 16:24 #266611 by Nikos Georgopoulos
Rise of the Ronin
Action RPG από τους δημιουργούς των Nioh και Ninja Gaiden.

Η εταιρεία ανάπτυξης των Nioh και Ninja Gaiden, Team Ninja, ανακοίνωσε το Rise of the Ronin, ένα Action Adventure στην φεουδαρχική Ιαπωνία, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5.

Η ανακοίνωσε έγινε από την Team Ninja και τον publisher Koei Temco. Το πρώτο τρέιλερ δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες όμως έδειξε gameplay όπου θα χρησιμοποιείτε σπαθιά και άλλα παραδοσιακά όπλα των samurai όπως τουφέκια που ήταν αρκετά συνηθισμένα τον 19ο αιώνα. Επιπλέον θα διαθέτετε glider για μακρινές αποστάσεις, θα καβαλάτε άλογα και θα μπορείτε επίσης χρησιμοποιείτε όπλα με φλόγες.Η Team Ninja δήλωσε: "Το Rise of the Ronin είναι ένα Open world Action RPG, το οποίο επικεντρώνετε στις μάχες και διαδραματίζεται στην Ιαπωνία σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών. Πρόκειται για το τέλος της εποχής Edo που κράτησε 300 χρόνια και είναι γνωστή ως Bakumatsu. Στον 19ο αιώνα η Ιαπωνία αντιμετωπίζει τις δυτικές δυνάμεις ενώ υπάρχει και ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των Tokugawa Shogunate και Anti-Shogunate. Χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες και τις γνώσεις που αποκτήσαμε ανά τα χρόνια, θέλαμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο προσπαθώντας να παρουσιάσουμε την πιο κρίσιμη επανάσταση στην ιστορία της Ιαπωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των πιο σκοτεινών και άσχημων κεφαλαίων της, τα οποία αρκετοί αποφεύγουν".

Το Rise of the Ronin αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024 για το PS5.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Dec 2023 15:22 #273848 by Nikos Georgopoulos
Τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίαςΚατά την διάρκεια των The Game Awards 2023, η Team Ninja έδειξε το νέο τρέιλερ του Rise of the Ronin και ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του που θα είναι η 22α Μαρτίου του 2024. Ενδέχεται επίσης να υπάρξει και Co-op, όπως βλέπουμε από το τρέιλερ ή τουλάχιστον συνεργασία με NPC companion.


Το Rise of the Ronin αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου 2024 για το PS5.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2024 10:44 #275146 by Nikos Georgopoulos
Θα έχει Co-op 2-4 παικτώνΗ Team Ninja αποκάλυψε ότι το Rise of the Ronin θα έχει Co-op 2-4 παικτών. Η είδηση προέρχεται από το FAQ του παιχνιδιού. Το Co-op θα είναι online.
Το Rise of the Ronin αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου 2024 για το PS5.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification