Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Eternal Strands

04 Apr 2024 13:11 - 09 Apr 2024 15:08 #275541 by Ορέστης Βλάχος
Η Yellow Brick Games – το στούντιο που ιδρύθηκε από τον πρώην Creative Director του Dragon Age Mike Laidlaw – έχει ορθώς αποκαλύψει το νέο της third-person action game, το Eternal Strands, το οποίο έρχεται στο PC και τις κονσόλες τον επόμενο μήνα. Το Eternal Strands βάζει τους παίχτες στην θέση της Brynn, μέλους μιας ομάδας χρηστών μαγείας η οποία αργοπεθαίνει, γνωστή ως Weavers, που ξεκινάει στην έκταση ενός φανταστικού βασιλείου κατεστραμμένου από ένα κατακλυσμικό μαγικό γεγονός για να ανακαλύψει τα μυστήρια ενός πάλαι ποτέ παντοδύναμου έθνους – του Enclave – και να ανακτήσει την πατρίδα του λαού της. 

Ο τίτλος ντεμπούτο της Yellow Brick βάζει του παίχτες στην μάχη εναντίον πλασμάτων ύψους 25 μέτρων στα οποία μπορεί να σκαρφαλώσει, γνωστά ως Arks, ενώ περιπλανιούνται στον κόσμο (το Shadow of the Collossus και το Monster Hunter λέγεται πως είναι επιρροές του game, όπως αποκαλύφθηκε στο IGN.) και φημολογείται πως θα υπάρχουν δυνάμεις που ελέγχουν τους νόμους της Φυσικής, που θυμίζουν το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.     

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο σκαρφάλωμα μεγαθηρίων και στο πέταγμα συντριμμιών στο παραπάνω trailer, και μπορείτε να δείτε επιπλέον και μερικούς λιγότερο γιγαντόσωμους enemies, στο φανταχτερό combat, τον καταπληκτικό φανταστικό του κόσμο και μερικές παραπάνω μαγικές δυνάμεις – συμπεριλαμβανουμένης της ικανότητας κατασκευής γεφυρών (και πιθανόν και άλλων κτισμάτων) από πάγο. «Χρησιμοποίησε το περιβάλλον και τον extreme καιρό προς όφελός σας σε μάχες εναντίων ενός μεγάλου roster φανταστικών πλασμάτων» προσθέτει η Yellow Brick στην επίσημη ανακοίνωση της. «Βουτήξτε τον εαυτό σας σε ένα τεράστιο και πλούσιο lore, όπου θα χτίσετε σχέσεις με μία ποικιλία χαρακτήρων.» 

Το Eternal Strands θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X/S το 2025. Συζητήστε για το Eternal Strands στο παρακάτω forum topic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification