Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Elder Scrolls V: Skyrim

25 Nov 2010 16:23 #84867 by Ιβάν
Elder Scrolls V: Skyrim



Η Bethesda ετοιμάζεται να τρελάνει κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες Δανών συντακτών του Eurogamer, η Bethesda αναπτύσσει ήδη το Elder Scrolls V. Η πηγή των πληροφοριών δεν είναι επίσημη, όμως προέρχεται μέσα από συζητήσεις προγραμματιστών με συντάκτες, οι οποίες δεν έχουν διαρρεύσει επακριβώς. Παρόλα αυτά, ήδη γίνεται λόγος για το sequel, το οποίο χρονικά θα τοποθετείται μετά το Elder Scrolls IV: Oblivion, το οποίο κυκλοφόρησε στην αγορά το 2006.

[youtube:1fyrk2h3]
[/youtube:1fyrk2h3]

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για development που βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, ενώ το voice acting των ηθοποιών για τις ανάγκες των ρόλων, θα λάβει χώρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Για το σενάριο δεν έχουν μαθευτεί πολλά πράγματα, πέρα από το ότι στον κόσμο του Elder Scrolls V θα παίζει ιδιαίτερο ρόλο κάποιος Dragon Lord (χωρίς να γνωρίζουμε για το αν όντως θα πρόκειται για το τελικό boss). Αυτό που επίσης δεν έχουμε μάθει, είναι το αν θα υποστηρίζεται multiplayer mode.

Η Bethesda μέσω του Todd Howard, αρκέστηκε να δηλώσει ότι το παιχνίδι θα παρουσιαστεί όταν θα υπάρχει κάτι προς επίδειξη και ότι στην παρούσα φάση αυτό το στάδιο απέχει πολύ.


Διαβάστε το review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2010 18:59 #85794 by Νικολής Ασημάκης
Ανακοινώθηκε και επίσημα ο καινούργιος τίτλος Elder Scrolls με το όνομα Skyrim. Δείτε το επικό trailer και προσέξτε το πορωτικό soundtrack.

[youtube:1jmzw1ic]
[/youtube:1jmzw1ic]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2010 19:03 #85795 by rafor
Replied by rafor on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Πολυ αποκαλυπτικο βιντεο....Παντως εαν τα γραφικα του trailer ειναι παρομοια με αυτα που θα ειναι στο παιχνιδι, υποκλινομαι :icon bow: !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Dec 2010 00:03 #85925 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ειναι! Και ερχεται υστερα απο 5 χρονια, πραμα ασυνηθιστο για μεγαλα franchices-money makers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Dec 2010 15:48 #86494 by Μάνος Γρυπάρης
Elder Scrolls V: Skyrim

Κυκλοφορεί στις 11/11/2011. Δείτε το πρώτο τρέιλερ

[youtube:27dudabi]
[/youtube:27dudabi]

Ένα teaser trailer της συνέχειας του Elder Scrolls IV: Oblivion παρουσίασε στα Spike Video Game Awards η Bethesda, επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί Elder Scrolls V που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες. Παράλληλα, ενθουσίασε τους οπαδούς ενός εκ των πιο επιτυχημένων RPG όλων των εποχών.

Στο παιχνίδι, με τίτλο Elder Scrolls V: Skyrim, θα έχουμε να κάνουμε με την επιστροφή των δράκων και έναν ήρωα που υποτίθεται ότι είναι γεννημένος από δράκο, αλλά στην περίπτωσή μας θα καλείται να σώσει τον κόσμο. Εκτός από το τρέιλερ, ανακοινώθηκε και το πρώτο teaser site, το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση elderscrolls.com.

To Elder Scrolls V: Skyrim θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου του 2011 για PC, Playstation 3 και Xbox 360. Η πρώτη μεγάλη αλλαγή που γνωρίζουμε από τώρα είναι η ολοκαίνουργια μηχανή γραφικών που ετοιμάζει η Bethesda. Στην αναμονή λοιπόν για ένα από τα πιο «καυτά» παιχνίδια του επόμενου έτους.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Dec 2010 16:29 #86501 by Νικολής Ασημάκης
Για τους λάτρεις του lore.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2011 20:56 #87532 by Κώστας Λεοντιάδης
Elder Scrolls V: Skyrim: Μάχη και levels

Η Bethesda γνωστοποίησε ότι η πέμπτη προσθήκη στη σειρά Elder Scrolls θα έχει να επιδείξει σημαντικές αλλαγές τόσο στο σύστημα μάχης όσο και στα levels.

Ξεκινώντας με το σύστημα μάχης, το παιχνίδι θα υποστηρίζει dual wielding. Θα μπορείτε δηλαδή να εξοπλίσετε τον χαρακτήρα σας με διαφορετικό όπλο στο κάθε χέρι αλλά και να επιλέξετε σε ποιο χέρι θέλετε να έχει το αντίστοιχο όπλο. Θα είναι δυνατό για παράδειγμα, να κρατάτε δύο σπαθιά ή ένα σπαθί και μία ασπίδα ή ότι άλλο μπορεί να εξοπλιστεί ως όπλο. Ακόμα θα είναι εφικτό να έχετε διαφορετική μαγεία σε κάθε χέρι και να τις συνδυάζετε για να πετύχετε διαφορετικά αποτελέσματα.

Όσον αφορά στο levelling system, το Elder Scrolls V: Skyrim καταργεί τις classes στις οποίες επιλέγετε να ανήκει ο χαρακτήρας κατά την εισαγωγή του παιχνιδιού ώστε “να μην χρειάζεται να διαλέξει κανείς πως θα παίξει το παιχνίδι πριν ακόμα το παίξει”, όπως ανέφερε η Bethesda. Έτσι, το σύστημα που χρησιμοποιήθηκε στο Elder Scrolls IV: Oblivion αντικαθίσταται με ένα διαφορετικό στο οποίο τα attributes του χαρακτήρα θα εξελίσσονται όσο χρησιμοποιούνται. Δεν θα ανήκει πλέον ο χαρακτήρας σε κανένα class ώστε να περιορίζεται στο να ανεβάζει επίπεδο στα συγκεκριμένα attributes αλλά θα είναι ένας απλός adventurer με μεγαλύτερα stats στα skills που χρησιμοποιεί. Το level up θα είναι άμεσα συνυφασμένο με την πρόοδο των skills που χρησιμοποιούνται κατά κόρον. Αν χρησιμοποιείτε τα ίδια skills συνέχεια θα ανεβείτε επίπεδο πιο γρήγορα από το αν χρησιμοποιείτε διαφορετικά κάθε φορά.

Ένα τελευταίο θέμα που επαναπροσδιόρισε η Bethesda είναι τα levels των εχθρών. Στο Oblivion όσο ανέβαινε επίπεδο ο χαρακτήρας τόσο ανέβαιναν και οι εχθροί με αποτέλεσμα η διαδικασία του level up να καθίσταται κάπως ανούσια αφού ποτέ ο χαρακτήρας δεν γινόταν καλύτερος από τους αντιπάλους του. Αντίθετα, στο Skyrim το level up των εχθρών είναι περισσότερο όμοιο με αυτό του Fallout 3. Κάθε νέο επίπεδο θα σας δίνει και ένα «δώρο» που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε επιπλέον bonuses σε σχέση με τον τρόπο που παίζετε.

Η διαφορετική προσέγγιση της εταιρίας στο levelling system, που είναι ένα ευαίσθητο σημείο για κάθε RPG, φαίνεται ενδιαφέρουσα και αρκετά υποσχόμενη. Το μόνο που μένει είναι εφαρμογή και στην πράξη, αν και για αυτό θα χρειαστεί υπομονή μέχρι την 12η Νοεμβρίου 2011 που είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου.

By Γιάννης Γιαννάκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2011 23:39 #87547 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Επρεπε να φτιαξουν το θεμα με τα levels. Ηταν απλως ηλιθιο αυτο που γινοταν στο Oblivion. Geez, το πηραν χαμπαρι

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2011 16:00 #89346 by Fevos Verganelakis
Σαν συνολο παντως το oblivion ηταν παρα πολυ καλο παιχνιδι. Αν ωαδισουν στα χναρια του και διορθωσουν καποιες βλακιουλες και αναβαθμισουν αλλες, τοτε πιστευω το skyrim θα μας καθηλωσει ασχημα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Feb 2011 09:28 #90333 by Μπάμπης Χαραλάμπους
ΕΠΙΚΟ TRAILER!

[youtube:316xyit9]
[/youtube:316xyit9]

Μετά απο αυτό, θελω να το αγοράσω όπως ειναι! Τι ΕΠΙΚΙΛΑ ηταν αυτη;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.