Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Injustice 3

More
28 Jul 2020 18:22 #237039 by Dylandog
Dylandog created the topic: Injustice 3
Το Injustice 3 ίσως αποκαλυφθεί σύντομα με την φήμη να υπάρχει μέσω tweets για την επιστροφή της σειράς κόμικ.


Ο συγγραφέας κόμικς, Tom Taylor ανεβάζει γράμματα με την γραμματοσειρά του παιχνιδιού μέσω twitter, προμηνύοντας την σειρά κόμικ που ίσως σχετίζεται με την επιστροφή του Fighting της NetherRealm.

Τα γράμματα που έχουν το ίδιο φόντο μεταξύ τους είναι το ‘’I’’ και το ‘’N’’ και οι fans συνδυάζουν τα συγκεκριμένα tweets με την επιστροφή του παιχνιδιού της NetherRealm. Τα δυο προηγούμενα κόμικς της σειράς ήταν ουσιαστικά prequel των δυο προηγούμενων games. Και στις δυο περιπτώσεις τα βιβλία κυκλοφόρησαν σε ψηφιακή μορφή πριν από κάθε παιχνίδι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το Injustice 3 είναι στα σκαριά, αφού η DC θα μπορούσε να αυτονομήσει την σειρά κόμικ.

Η ίδια η Warner Bros. πάντως θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις όποιες ανακοινώσεις τόσο για το παιχνίδι, όσο και για το κόμικ, στο DC FanDome event τον Αύγουστο. Η NetherRealm κατά το παρελθόν έχει επιλέξει να κυκλοφορεί εναλλάξ το Injustice με το Mortal Kombat αφήνοντας μια χρονιά χωρίς κυκλοφορία. Με αυτό κατά νου, ενδεχόμενη κυκλοφορία νέου Injustice στο δεύτερο μισό του 2021 μπορεί να έχει κάποια λογική.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.627 seconds
Notification