Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ταινία Jak and Daxter

09 Feb 2022 22:27 - 09 Feb 2022 22:29 #261222 by Μάνος Γρυπάρης
Πριν ακόμη η ταινία Uncharted προλάβει να έρθει στις αίθουσες, ο σκηνοθέτης της, Ruben Fleischer, αποκάλυψε ότι εργάζεται για μια ταινία Jak and Daxter!

Συγκεκριμένα ο Fleischer δήλωσε: «Στην πραγματικότητα δουλεύω στο Jak and Daxter, μια εκδοχή αυτού, για το PlayStation, το οποίο πιστεύω ότι θα ήταν πολύ ωραίο να φέρω στη μεγάλη οθόνη».Θυμίζουμε επίσης ότι ο Tom Holland -Nathan Drake στην ταινία Uncharted- έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία Jak and Daxter με το κινηματογραφικό στούντιο A24, το οποίο παρήγαγε τις ταινίες Uncut Gems, Midsommar και The Green Knight. «Θα ήθελα να κάνω μια ταινία Jak and Daxter και θα έπαιζα τον Jak. Θα το έκανα στην εταιρεία A24, οπότε θα ήταν πολύ περίεργο και κάπως σκοτεινό. Θα ήθελα μια πραγματικά περίεργη, live-action εκδοχή των Jak and Daxter».

Η ταινία Jak and Daxter δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, αλλά θα αποτελούσε μία ακόμη μεταφορά ενός βιντεοπαιχνιδιού που δημιουργήθηκε από την Naughty Dog. Η εταιρεία ανάπτυξης μας έχει χαρίσει επίσης το Uncharted, καθώς και το The Last of Us, το οποίο θα κυκλοφορήσει ως σειρά στο HBO.Ο Fleischer, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν το Zombieland και το Venom, εργαζόταν κάποια στιγμή σε μια ακόμη ταινία βιντεοπαιχνιδιών, την ταινία Spy Hunter, αλλά έκτοτε δεν έχουμε νεότερα.

Τον Μάιο του 2021, η Sony ανακοίνωσε ότι είχε 10 μεταφορές gaming σειρών, είτε σε ταινίες, είτε ως σειρές. Μετά το Uncharted και την σειρά The Last of Us, πιθανόν οι ταινίες για τα Jax and Daxter και Ghost of Tsushima και η εκπομπή Twisted Metal να πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν σειρά!

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2022 22:48 #261276 by Nikos Georgopoulos
Ταινία Jak & Daxter




Από τον σκηνοθέτη του Uncharted.

Πριν ακόμη η ταινία Uncharted προλάβει να έρθει στις αίθουσες, ο σκηνοθέτης της, Ruben Fleischer, αποκάλυψε ότι εργάζεται για μια ταινία Jak and Daxter!

Συγκεκριμένα ο Fleischer δήλωσε: «Στην πραγματικότητα δουλεύω στο Jak and Daxter, μια εκδοχή αυτού, για το PlayStation, το οποίο πιστεύω ότι θα ήταν πολύ ωραίο να φέρω στη μεγάλη οθόνη».

Θυμίζουμε επίσης ότι ο Tom Holland -Nathan Drake στην ταινία Uncharted- έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία Jak and Daxter με το κινηματογραφικό στούντιο A24, το οποίο παρήγαγε τις ταινίες Uncut Gems, Midsommar και The Green Knight. «Θα ήθελα να κάνω μια ταινία Jak and Daxter και θα έπαιζα τον Jak. Θα το έκανα στην εταιρεία A24, οπότε θα ήταν πολύ περίεργο και κάπως σκοτεινό. Θα ήθελα μια πραγματικά περίεργη, live-action εκδοχή των Jak and Daxter».

Η ταινία Jak and Daxter δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, αλλά θα αποτελούσε μία ακόμη μεταφορά ενός βιντεοπαιχνιδιού που δημιουργήθηκε από την Naughty Dog. Η εταιρεία ανάπτυξης μας έχει χαρίσει επίσης το Uncharted, καθώς και το The Last of Us, το οποίο θα κυκλοφορήσει ως σειρά στο HBO.

Ο Fleischer, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν το Zombieland και το Venom, εργαζόταν κάποια στιγμή σε μια ακόμη ταινία βιντεοπαιχνιδιών, την ταινία Spy Hunter, αλλά έκτοτε δεν έχουμε νεότερα.

Τον Μάιο του 2021, η Sony ανακοίνωσε ότι είχε 10 μεταφορές gaming σειρών, είτε σε ταινίες, είτε ως σειρές. Μετά το Uncharted και την σειρά The Last of Us, πιθανόν οι ταινίες για τα Jak and Daxter και Ghost of Tsushima και η εκπομπή Twisted Metal να πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν σειρά!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Aug 2023 22:01 #272586 by Nikos Georgopoulos
Με Tom Holland και Chris Pratt στο ρόλο των δύο ηρώων



Ο Tom Holland θα αναλάβει τον ρόλο του Jak και ο Chris Pratt τον ρόλο του Daxter αντίστοιχα, σύμφωνα με τον έγκυρο leaker MyTimeToShineHello.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification