Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PlayStation Productions

10 Jan 2024 00:39 - 10 Jan 2024 00:43 #274567 by Μάνος Γρυπάρης
Τον Απρίλιο, ο επικεφαλής της PlayStation Productions, Asad Qizilbash, δήλωσε ότι οι επερχόμενες τηλεοπτικές μεταφορές των God of War και Horizon Zero Dawn θα έχουν την ίδια φροντίδα με το The Last of Us του HBO.

Κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου επεισοδίου του Podcast του PlayStation , ο Qizilbash συζήτησε τη σημασία του να διασφαλίσουμε ότι το αρχικό παιχνίδι και η ιστορία του έχουν μεταφερθεί με προσοχή, αναφέροντας ως παράδειγμα την επιτυχία του The Last of Us του HBO. «Την ίδια φροντίδα και φόρμουλα που κάναμε με το The Last of Us, θα ζητήσουμε και για το Horizon και το God of War», είπε ο Qizilbash. «Θα αφηγηθούμε σωστά την ιστορία του παιχνιδιού γιατί είναι μια σειρά, έχουμε τον χρόνο να το κάνουμε, έχουμε τα επεισόδια για να το κάνουμε. Δεν προσπαθούμε να το στριμώξουμε σε μια ταινία δύο ωρών».

 Ο Qizilbash πρόσθεσε ότι οι τηλεοπτικές σειρές θα υπερβαίνουν επίσης την επανάληψη της ίδιας ιστορίας με το παιχνίδι και θα επεκταθούν για να εξερευνήσουν ευκαιρίες που δεν υπάρχουν στο παιχνίδι, όπως η εστίαση σε άλλους χαρακτήρες. «Θα καταλάβετε την ιστορία του παιχνιδιού, αλλά θα βρούμε επίσης ευκαιρίες για να εξερευνήσουμε άλλους χαρακτήρες και να κάνουμε περισσότερη παρουσίαση του κόσμου που δεν μπορείτε να κάνετε στο παιχνίδι. Αυτό είναι το συναρπαστικό πράγμα για μένα, ότι οι fans θα το λατρέψουν γιατί θα δουν ένα παιχνίδι να ζωντανεύει, αλλά και πολλά νέα πράγματα όπως αυτά που έγιναν με το The Last of Us».

 Η σειρά God of War θα προβληθεί στο  Amazon Prime Video, ενώ το Netflix θα αναλάβει την σειρά Horizon Zero Dawn. Και τα δύο projects βρίσκονται σε πολύ πρώιμα στάδια παραγωγής, επομένως τα αντίστοιχα cast τους δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Βοήθειά μας.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2024 10:38 #274577 by Nikos Georgopoulos
Γράφονται τα σενάρια



«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι γράφουμε το σενάριο για δύο νέα projects που βασίζονται σε σειρές μας», δήλωσε στη CES 2024 η Katherine Pope, πρόεδρος της Sony Pictures Television.
Επιπλέον, η Pope είπε ότι η ομάδα της Sony Pictures TV είναι "ενθουσιασμένη που θα δουλέψει στη 2η σεζόν της σειράς Twisted Metal για το Peacock". Πολύ λίγα είναι γνωστά για τις σειρές God of War και Horizon, εκτός από το γεγονός ότι η σειρά God of War ετοιμάζεται για το Prime Video και η σειρά Horizon για το Netflix.

Η PlayStation Productions της Sony, ένα εσωτερικό τμήμα που επικεντρώνεται στη μεταφορά PlayStation games στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, χειρίζεται τις σειρές God of War και Horizon. Για τη μεγάλη οθόνη, η PlayStation Productions βρίσκεται επίσης πίσω από τις επερχόμενες ταινίες Gravity Rush και Ghost of Tsushima.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification