Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Jak and Daxter: Γενική συζήτηση

14 Apr 2021 12:47 - 14 Apr 2021 12:48 #249378 by BigGreekGamer
Naughty Dog: "Ίσως προβούμε στο μέλλον σε πιθανή ανάπτυξη ενός ακόμη Jak & Daxter" Λόγω της μεγάλης ζήτησης και αγάπης του franchise από τον κόσμο.Ποιο θα είναι άραγε το επόμενο παιχνίδι της εταιρείας ανάπτυξης, Naughty Dog, μετά από τα επιτυχημένα The Last of Us και Uncharted;

Στη διάρκεια ενός επεισοδίου της σειράς Game Maker’s Notebook  ο co-president της Naught Dog, Evan Wells, και ο δημιουργός της Insomniac Games Tide Price συζήτησαν γενικά για την gaming βιομηχανία. Οι δύο τους ξεκίνησαν να συνομιλούν για το αν ληφθούν ή όχι υπόψη τα αιτήματα των θαυμαστών για έναν νέο τίτλο Jak & Daxter.

Ο Evan Wells δήλωσε: "Στην πραγματικότητα, είχαμε δει στο παρελθόν αρκετές καμπάνιες στο Twitter όπου αρκετοί fans μας έκαναν tweet κάθε μέρα λέγοντας ότι θέλουν ένα νέο Jak & Daxter. Επίσης, έχουν δημιουργηθεί αρκετά memes για την ανάπτυξη ενός νέου Jak & Daxter αλλά γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον κόσμο σε καθημερινή βάση για να μας πείσει. Ωστόσο, δυστυχώς για αυτούς τους αφοσιωμένους θαυμαστές και συγγνώμη που θα τους το χαλάσω αυτή την στιγμή η Naughty Dog δεν ετοιμάζει κάποιο νέο τίτλο της σειράς Jak & Daxter. Αλλά εξακολουθούμε να τρέφουμε μεγάλη αγάπη για αυτούς τους δύο πρωταγωνιστές όπως κάνετε και εσείς στην Insomniac με το Ratcher και εύχομαι ότι στο μέλλον να προβούμε σε μια πιθανή ανάπτυξη, καθώς υπάρχει πολύ αγάπη για το Jak & Daxter τόσο στη ομάδα μας όσο και στο κόσμο".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification