Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Warcraft Adventures: Lord of the Clans

12 Sep 2016 14:43 - 12 Sep 2016 14:44 #187532 by Μάνος Γρυπάρης


Η Blizzard, σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης Animation Magic, εργαζόταν πάνω στην ανάπτυξη ενός Warcraft Adventure, το οποίο ακύρωσε το 1998, μετά από δύο χρόνια ανάπτυξης.

Το project ήρθε και πάλι στην επιφάνεια. Ονομάζεται Warcraft Adventures: Lord of the Clans. Αυτή τη φορά ένας developer με το nickname Reidor έδωσε δημόσια τον κώδικά του για να μπορέσουμε να παίξουμε το παιχνίδι. Έχει μέγεθος 500MB και στο demo level που θα δείτε θα βοηθήσετε τον Thrall να αποδράσει από ένα dungeon.Άξιο αναφοράς είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχε ολοκληρωθεί, όταν ακυρώθηκε το 1998. Τα animations ήταν έτοιμα, το ίδιο και οι γρίφοι, ακόμα και το voice over ήταν πλήρως ηχογραφημένο. Η Blizzard δεν έμεινε ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα και γι' αυτό το λόγο να ακύρωσε την κυκλοφορία του.

Όταν η LucasArts διαφήμισε το 3D Animated Grim Fandango, η Blizzard δεν θέλησε να κυκλοφορήσει ένα 2D Animated Adventure κι έκανε αμέσως πίσω. Ο παραγωγός του παιχνιδιού Bill Roper πίστευε ότι το δημιούργημα των developers απευθυνόταν αρκετά προς τους "παραδοσιακούς fans των Adventures", αφού διέθετε τότε ξεπερασμένα γραφικά.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Warcraft Adventures: Lord of the Clans .

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2016 20:59 #187546 by Γιάννης Στάικος
:whistle: :whistle: Μήπως μπορεί κανάς λεβέντης να φτιάξει ένα share folder σε κανα dropbox για εμάς τους αργοπωρημένους ;; :whistle: :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Sep 2016 00:11 #187551 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Έχει κατέβει από παντού. Λογικά θα εμφανιστεί σε κανα torrentάδικο σύντομα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Sep 2016 16:45 #187561 by Ανθή Ιωαννίδου
Το download link εχει διορθωθει,οποτε πλεον μπορειτε να το κατεβασετε κανονικα! :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Sep 2016 21:00 - 20 Sep 2016 22:06 #187817 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Το κατέβασα το παιχνιδάκι και κάπως έτσι θα έχω την πρώτη μου εμπειρία από τον κόσμο του Warcraft, έστω και μ' αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Sep 2016 19:33 #188092 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Παίζοντας το παιχνίδι διαπίστωσα στην πράξη ότι βρισκόταν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση και τη διάθεσή του, με κάποιες τελευταίες διορθώσεις και προσθήκες να απομένουν. Εν τούτοις, αποδείχθηκε ένα συμπαθητικό adventure παλαιάς κοπής, που δίνει μια διαφορρετική διάσταση στο franchise του Warcraft, με κάτι εντελώς έξω από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Η ιστορία αφορά επί της ουσίας τις περιπέτειες του Thrall σε ακατέργαστη μορφή, ενώ περισσότερα γύρω από αυτόν μαθαίνουμε στην ομώνυμη νουβέλα που κυκλοφόρησε το 2001, Warcraft Adventures: Lord of the Clans. Επιπλέον, πολλά στοιχεία ενσωματώθηκαν και εμπλουτίστηκαν στο Warcraft III: Reign of Chaos που κυκλοφόρησε αργότερα. Το παιχνιδάκι είναι αρκετά ευχάριστο για όσους αρέσκονται στα adventures αυτού του είδους κι ακόμη περισσότερο για τους φανατικούς του lore του Warcraft. Το προτείνω σε όσους καταφέρουν να το βρουν (1337 κατά προτίμηση).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Aug 2022 18:52 #265944 by Nikos Georgopoulos
Modder αναβάθμισε το χαμένο Warcraft Adventures: Lord of the Clans
Διόρθωσε τα cutscenes και πρόσθεσε ηχητικά εφέ.

Ένας modder αναβάθμισε το χαμένο Adventure Warcraft Adventures: Lord of the Clans, το οποίο βρισκόταν σε ανάπτυξη από την Blizzard, αλλά ακυρώθηκε το 1998. Το 2016 ένα πρώιμο build διέρρευσε και πολλοί από εμάς το κατεβάσαμε. Είναι ένα κλασικό Point and Click Adventure. Η πρώιμη έκδοση ήταν playable και είχε cinematics και voice acting.

Ο modder DerSilver83 δούλεψε για έξι χρόνια και έφτιαξε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Adventure. Παρότι το παιχνίδι είναι playable μέχρι το τέλος και έχει cutscenes, παρατηρείται ένα θέμα στον αποσυγχρονισμό του ήχου στα cutscenes, ενώ απουσιάζουν και ηχητικά εφέ. Ο DerSilver83 συγχρόνισε σωστά τον ήχο και πρόσθεσε και τα ηχητικά εφέ και μάλιστα έκανε remaster στα cutscenes. Όλα αυτά μέσω του mod The Warcraft Adventure Cutscenes Remaster project, το οποίο αποτελεί...stand-alone mod με όλα τα cutscenes του παιχνιδιού. Μάλιστα υπάρχουν δύο cutscenes τα οποία δεν υπήρχαν στο αρχικό παιχνίδι που διέρρευσε το 2016, αλλά ευτυχώς βρέθηκαν σε ένα χαμένο DVD μέσω των developers .Συνολικά προστέθηκαν πάνω από 200 ηχητικά εφέ, αλλά και μουσική από τα Warcraft 1 και 3. Στον ήχο προστέθηκε noise filtering, reverb και άλλα εφέ για optimization. Η μεγαλύτερη δουλειά πάντως έγινε στο remaster των cutscenes, ενώ θα έπρεπε να γίνουν και adjust στα 12fps, όπως επιβάλει η αρχική έκδοση. Οι χαμένες φωνές των ηθοποιών ανακτήθηκαν από το AMI intro. Διορθώθηκαν μέχρι και bugs .

Κατεβάστε τα remastered cutscenes .

Η ιστορία του Warcraft Adventures αφορά τον Thrall, ο οποίος ενώνεται με διάφορες orc clans και εν τέλει διαμορφώνει την Horde, όπως την γνωρίζουμε. Τελικά η ιστορία αυτή έγινε νουβέλα, με την ονομασία Warcraft: Lord of the Clans.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification