Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Zero Escape: The Nonary Games

01 Nov 2016 15:53 #189091 by Παντελής Δασκαλέλος
Τα δύο πρώτα κεφάλαια της Visual Novel σειράς έρχονται στο PS4.

Οι Aksys Games και Spike Chunsoft ανακοίνωσαν από κοινού την κυκλοφορία της συλλογής Zero Escape: The Nonary Games για το PS4 και το PS Vita.

H συλλογή αυτή περιλαμβάνει τα δύο πρώτα κεφάλαια της τριλογίας Zero Escape και συγκεκριμένα το Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors και το Zero Escape: Virtue's Last Reward. Αμφότερα αποτελούν δύο εξαιρετικούς εκπροσώπους του Visual Novel genre και έχουν αποσπάσει θετικότατες κριτικές. Το πρώτο κεφάλαιο της σειράς Zero Escape μάλιστα δεν είχε κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, ενώ το δεύτερο είχε διατεθεί στα 3DS και PS Vita.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των games της σειράς είναι ότι εννιά ήρωες βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε κάποιο χώρο παρά την θέλησή τους και θα πρέπει να βρουν τον τρόπο για να επιβιώσουν και να αποδράσουν. Πρόσφατα μάλιστα είδαμε και το Zero Time Dilemma, το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας.

Να σημειωθεί ότι στο Zero Escape: The Nonary Games περιλαμβάνονται οι HD εκδόσεις των Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors και το Zero Escape: Virtue's Last Reward, στις οποίες συναντάμε τόσο αγγλικά, όσο και ιαπωνικά voice-overs.

To Zero Escape: The Nonary Games θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2017 για PS4 και PS Vita.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2017 23:08 - 07 Jul 2017 18:14 #200160 by Marios Ntallaris
Διαβάστε το review του Zero Escape: The Nonary Games

Διαβάστε ιδιαίτερα άμα είστε οπαδοί των escape rooms, άμα δεν είστε διαβάστε το και πάλι γιατί είναι καλό review.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jul 2017 20:56 #200790 by Παντελής Δασκαλέλος
H σειρά Zero Escape είναι από τις αγαπημένες μου, εξαιτίας του εξαιρετικού σεναρίου της, παρόλα αυτά μέχρι προσφάτως δεν είχα καταφέρει να συνθέσω ολόκληρο το σεναριακό παζλ με δεδομένο ότι το 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ στην Ευρώπη. Η συλλογή Zero Escape: The Nonary Games μου έδωσε την ευκαιρία να το δοκιμάσω και να αποκτήσω επιτέλους μια ολοκληρωμένη εικόνα. Οι developers γενικώς προσπάθησαν να κάνουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο port από το DS και πιστεύω ότι τα κατάφεραν. Καλό θα ήταν πάντως αν είχε συμπεριληφθεί στη συλλογή και το Zero Time Dilemma, αυτό θεωρώ ότι είναι και το μόνο ουσιαστικό αρνητικό στοιχείο της συλλογής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification