Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Planetworld

  • geololj
  • geololj's Avatar Topic Author
  • Away
  • Σύμβουλος σύνταξης
  • Σύμβουλος σύνταξης
More
13 Sep 2017 19:41 - 13 Sep 2017 19:43 #205434 by geololj
geololj created the topic: Planetworld

Planetworld

Η Dragontale, μια νέα ανεξάρτητη ελληνική εταιρεία ανάπτυξης που αποτελείται από τέσσερα μέλη, ανακοίνωσε το Planetworld.

Πρόκειται για ένα roguelite με turn-based μάχες που διαδραματίζεται σε έναν ονειρικό κόσμο. Το gameplay του είναι επηρεασμένο από τα Final Fantasy Tactics και The Binding of Isaac. Όσον αφορά το gameplay γενικότερα, θα χρειαστεί να συγκεντρώσετε resources ώστε να συντηρήσετε τον εαυτό σας, να ανακαλύψετε κάρτες (ή τεχνουργήματα όπως τα ονομάζει η Dragontale) και να ενισχύσετε την φύση σας για να επιβιώσετε ενάντια στις εχθρικές επιθέσεις.

Αναλαμβάνοντας το ρόλο του Revenant, θα πρέπει να βρείτε την θέση σας μέσα στο νεκρό και παράξενο σύμπαν, ανακαλύπτοντας μακρινούς πλανήτες, χρησιμοποιώντας την ενέργεια αρχαίων τεχνουργημάτων και αντιμετωπίζοντας μυστηριώδεις και γιγαντιαίους εχθρούς. Το single-player campaign θα έχει μέση διάρκεια περίπου 10 ώρες. Υπάρχουν τρία modes: Exploration, Battle και Card mode. Στο πρώτο, μπορείτε να περιπλανηθείτε ελεύθερα στους πλανήτες για να βρείτε resources, κάρτες, κρυμμένες πύλες και αρχαία μυστήρια. Την στιγμή που θα “αισθανθείτε” κάποιον εχθρό, το παιχνίδι περνάει σε Battle mode, το οποίο βασίζεται εν μέρη σε αυτό του Final Fantasy Tactics. Στο Card mode μπορείτε να οργανώσετε την συλλογή σας από κάρτες ώστε να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας. Αυτό γίνεται επάνω σε ένα board το μέγεθος του οποίου μεγαλώνει, καθώς ανεβαίνετε level.

Όπως αναφέρει η Dragontale, το Planetworld είναι μια ιδέα η οποία υπήρχε στα σχέδιά της για αρκετό καιρό. Μέσω των πρώτων πρωτοτύπων και της δημιουργίας concept art, έγινε το βασικό της project. Το Planetworld βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης από τον Νοέμβριο του 2016 και η alpha αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις αρχές του 2018. Στα τέλη του 2017 η Dragontale σχεδιάζει να λανσάρει μια καμπάνια στο Kickstarter.

Δείτε concept art του Planetworld στο σχετικό άρθρο .

Το Planetworld αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018 για PC και Mac.
Last Edit: 13 Sep 2017 19:43 by geololj.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.505 seconds
Notification