Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Where the Heart Is

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Away
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
02 Jul 2020 03:11 #236173 by Manos
Manos created the topic: Where the Heart Is
Η εταιρεία ανάπτυξης Armature ετοιμάζει ένα αφηγηματικό Adventure, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα για το PS4. Ο κεντρικός χαρακτήρας ονομάζεται Whit και χάνεται σε μια σπηλιά όπου δεν μπορεί να βρει πως να αποδράσει. Ενώ έχει χαθεί, οι αναμνήσεις του πατέρα του θα δημιουργήσουν ένα νέο χώρο για εξερεύνηση και οι γραμμές που χωρίζουν την πραγματικότητα από την φαντασία θα αναμειχθούν, καθώς θα εξερευνήσετε το παρελθόν και το μέλλον.

 

Οι χαρακτήρες του Where The Heart Is θα έχουν μορφές τόσο του παρελθόντος, όσο και του μέλλοντος και θα αποτελούν τον σύνδεσμό σας με την ιστορία. Οι επιλογές που θα κάνετε στο Adventure θα είναι σημαντικές και θα σας δίνουν την αίσθηση ότι είναι οριστικές. Οι αποφάσεις αυτές θα δημιουργήσουν ξεχωριστά gameplay paths και αποτελέσματα για τους χαρακτήρες και δεν θα είναι δυνατό να τις δείτε όλες με ένα playthrough.

Για παράδειγμα, ο αδερφός του βασικού χαρακτήρα που ονομάζεται Sege, έχει ένα μέρος όπου πηγαίνει για να ξεφύγει από συμπλοκές και θα μπορείτε να τον αντιμετωπίσετε εκεί. Σε αυτή την περίπτωση, θα δείτε πως ο Whit ανταποκρίνεται στον αδερφό του και η ανταπόκρισή σας θα σας βοηθήσει να καθορίσετε που θα τον βρείτε ζωντανό. Κάθε απόφασή σας θα καθορίσει μια διαφορετική εκδοχή του τι άντρας θα γίνει. Θα ελέγξετε τον Whit από την παιδική του ηλικία μέχρι τα γεράματα και θα δείτε τι θα συμβεί στα παιδιά του.

Το Where the Heart Is θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα για το PS4."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.517 seconds
Notification