Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Secret Neighbor

13 Apr 2021 15:36 - 13 Apr 2021 16:18 #249339 by Danaiskaya
Secret Neighbor was created by Danaiskaya
Η κυκλοφορία του Secret Neighbor της tinyBuild ανακοινώθηκε για το  Playstation 4 και iOS καθώς και το Nintendo Switch.

Το multiplayer social horror game βρίσκεται στο universe του  Hello Neighbor με πρωταγωνιστές μια ομάδα παιδιών που προσπαθούν να μπουν κρυφά στο σπίτι του περίεργου Γείτονα ( Neighbor ).

Μεταξύ των πρώτων δύο πράξεων του πρωτότυπου Hello Neighbor, 6 παίκτες μπαίνουν κρυφά στο σπίτι , προσπαθώντας να παραβιάσουν την κλειδωμένη πόρτα του υπογείου μέχρι που συνειδητοποιούν πως ο ένας από αυτούς είναι ο Neighbor  μεταμφιεσμένος.
Παίζοντας το ρόλο του Neighbor, καλείσαι να επιλέξεις από διαφορετικά classes χαρακτήρα και να εμποδίσεις τους εισβολείς. Σε αρχικό στάδιο είσαι μεταμφιεσμένος και εσύ αποφασίζεις αν θα επιλέξεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των άλλων ώστε να τους απομακρύνεις από την ομάδα και να φαίνεται πως έχουν χαθεί.
Στη διάθεση σου έχεις διάφορα gadgets  όπως παγίδες για αρκούδες, ένα κρυφό δωμάτιο ελέγχου, smoke bombs και ακόμη περισσότερα για να πετύχεις τον σκοπό σου. Οι καλύτεροι παίκτες βέβαια στο game είναι αυτοί που καταφέρνουν να παρακινήσουν όλη την ομάδα εναντίον κάποιου άλλου.
Η ομάδα που αναζητεί το χαμένο φίλο της και πιστεύει πως βρίσκεται κλειδωμένος στο υπόγειο έχει και αυτή επίσης  διαφορετικά classes χαρακτήρα και abilities.
Το Secret Neighbor κυκλοφόρησε για PC και το Xbox One τον Οκτώβρη του 2019 ,θα κυκλοφορήσει για PS4 και iOS στις 29 Απριλίου και για Nintendo Switch το καλοκαίρι του 2021.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification