Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

A Quiet Place

27 Oct 2021 11:51 #256774 by Μαρία Μαλκέζη
Ένα νέο game που βασίζεται στην ταινία A Quiet Place θα κυκλοφορήσει το 2022, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας τριών εταιρειών. Η Saber Interactive, που κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια το World War Z υπόσχεται ότι θα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία για τους fans της σειράς. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα. 
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Oct 2021 21:35 #256784 by Απόστολος Μητσακούλης
Ταινιάρα ήταν αυτό. Το παιχνίδι θα είναι σε φάση πυροβολείς και τέλος? Θα δούμε :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2021 10:56 #256803 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic A Quiet Place
A Quiet Place Νέο video game βασισμένο στην ομώνυμη ταινία.
 Το A Quiet Place αποκτά το δικό του adaptation, χάρη στις Sabre Interactive, iLLOGIKA και EP1T0ME.

 Θα είναι ένα Horror Adventure με έντονη έμφαση στην υπόθεση, βασισμένο στη σειρά ταινιών της Paramount Pictures. Το παιχνίδι θα έχει μια πρωτότυπη ιστορία και ένα gameplay που αποτυπώνει το «σασπένς, το συναίσθημα και το δράμα» για το οποίο είναι γνωστή η σειρά. Το iLLOGIKA, το οποίο εδράζεται στο Μοντρεάλ, είναι το στούντιο που χειρίζεται το  development  και αποτελείται από προγραμματιστές από τα franchise Rainbow Six και Far Cry . Θα κυκλοφορήσει από την Saber Interactive, στο ενεργητικό της οποίας βρίσκεται το World War Z και το επερχόμενο Evil Dead: The Game.

 Ο Todd Hollenshead, Head of Publishing της Saber Interactive, δήλωσε: «Η καταπληκτική επιτυχία των ταινιών A Quiet Place, καθιστά ξεκάθαρο το γεγονός ότι το κοινό ζητά περισσότερες περιπέτειες σε αυτό το φανταστικό σύμπαν και η iLLOGIKA δημιουργεί την δική τους εκδοχή αυτής της περιπέτειας, δημιουργώντας μία εμπειρία άξια του ονόματος αυτής της αγαπημένης πνευματικής ιδιοκτησία. Είμαστε περήφανοι να δηλώσουμε ότι το A Quiet Place θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με εξωτερικό στούντιο από την εταιρεία μας, η οποία μεγαλώνει γρήγορα».
 Αν δεν γνωρίζετε την σειρά ταινιών, η πρώτη ταινία, με τίτλο A Quiet Place, κυκλοφόρησε το 2018 σε σκηνοθεσία του John Krasinski, ο οποίος έπαιζε στην αμερικάνικη σειρά The Office. Ο ίδιος πρωταγωνιστούσε στην ταινία, μαζί με την σύζυγό του Emily Blunt. Η ιστορία αφορά ένα ζευγάρι το οποίο προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά του σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ο οποίος έχει καταληφθεί από τυφλούς εξωγήινους με εξωπραγματικές ικανότητες ακοής.

 Η ταινία σημείωσε τεράστια επιτυχία και εισπράξεις 350 εκατομμυρίων δολαρίων έναντι ενός προϋπολογισμού μόνο 17 εκατομμυρίων δολαρίων. Η δεύτερη ταινία, A Quiet Place 2, κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2021 με καθυστέρηση ενός έτους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το horror adventure  θα κυκλοφορήσει το 2022 . Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.