Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nuclear Blaze

05 Dec 2022 13:25 - 05 Dec 2022 13:29 #267892 by Στυλιανός Αλμπανίδης
Nuclear Blaze'

 

Ο δημιουργός του πολυβραβευμένου Rogue-like Action Platformer με τίτλο Dead Cells, ανακοίνωσε νέο project με τίτλο Nuclear Blaze.
Το Nuclear Blaze του Sebastien Benard αναμένετε στις κονσόλες με ημερομηνία κυκλοφορίας την 28η Απριλίου του 2023 και θα κοστίζει 15 ευρώ για την digital έκδοση και 30 ευρώ για την retail έκδοση, στο PS4 και στο Switch.Θα πρέπει να απευθυνθείτε στην Red Art Games για κάνετε pre-order την retail έκδοση του Νuclear Blaze και με αυτό τον τρόπο θα έχετε πρόσβαση σε “ αποκλειστικά pins του Nuclear Blaze” . Οι retail εκδόσεις θα συνοδεύονται επίσης από ένα βιβλιαράκι που θα περιέχει μια συνέντευξη του Benard και ένα μπρελόκ.

To βίντεο μας δείχνει ότι “έχει ξεσπάσει μια μεγάλη φωτιά και έχουμε αποστολή να την σταματήσουμε μιας και είναι κάτι το σύνηθες για έναν έμπειρο πυροσβέστη, όπως είμαστε εμείς στο συγκεκριμένο game. Μεταφερόμαστε στην περιοχή μέσω ελεύθερης πτώσης, στην μέση μιας φλεγόμενης κόλασης, με mission objectives να καταστείλουμε την πυρκαγιά, να ανακαλύψουμε τα αίτια που την προκάλεσε και να δούμε αν υπάρχουν επιζώντες”.

“ Η απρόβλεπτη ανακάλυψη μιας κρυφής στρατιωτικής εγκατάστασης θα μας δημιουργήσει προβλήματα στα σχέδια μας. Θα αποκαλύψουμε την αλήθεια πίσω από την ύπαρξη του Site 16 και η πρόσβαση σε αυτή την πληροφορία ίσως χρειαστεί άδεια εξουσιοδότησης”. To Dead Cells φαίνεται πως άνοιξε τον δρόμο για την δημιουργία παρόμοιων games- από Indie τίτλους όπως τα Hotline Miami, Shovel Knight, Terraria και Slay the Spire- μέχρι και το καινούργιο Everyone is Here , που βρίσκεται updated στο PC.

Διαβάστε το review για το Dead Cells και για περαιτέρω συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Dec 2022 02:36 #267897 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Nuclear Blaze
Nuclear Blaze
Από τον δημιουργό του Dead Cells.

Ο δημιουργός του πολυβραβευμένου Rogue-like Action Platform με τίτλο Dead Cells, ανακοίνωσε νέο project με τίτλο Nuclear Blaze.

Το Nuclear Blaze του Sebastien Benard αναμένεται στις κονσόλες με ημερομηνία κυκλοφορίας την 28η Απριλίου του 2023 και θα κοστίζει 15 ευρώ για την digital έκδοση και 30 ευρώ για την retail έκδοση, στο PS4 και στο Switch.

Θα πρέπει να απευθυνθείτε στην Red Art Games για να κάνετε pre-order την retail έκδοση του Νuclear Blaze και με αυτό τον τρόπο θα έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικά pins του Nuclear Blaze. Οι retail εκδόσεις θα συνοδεύονται επίσης από ένα βιβλιαράκι που θα περιέχει μια συνέντευξη του Benard και ένα μπρελόκ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification