Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sword of the Sea

25 May 2023 17:20 #271207 by Ερμής Δερβίσης

Κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase η εταιρεία ανάπτυξης Giant Squid ανακοίνωσε το Adventure Sword of the Sea.

Πρωταγωνιστής είναι ένας μοναχικός εξερευνητής γνωστός ως The Wraith, ο οποίος εξερευνάει μία έρημο κάνοντας surfing πάνω στο σπαθί του. Οι παίκτες θα εξερευνήσετε ναούς και ερείπια και αρχαία πεδία μάχης. Τα ερείπια έχουν δομή skatepark, τα οποία θα σας επιτρέπουν να φτάνετε υψηλές ταχύτητες στο αέρα. Βασικος σκοπός είναι να επαναφέρετε τη ζωή στον τόπο, ο οποίος ονομάζετε Necropolis of the Gods και να αντιμετωπίσετε τους κακούς leviathans.
Η Giant Squid έχει κυκλοφορήσει επίσης τα Abzû (2016) και The Pathless (2020), ενώ ο Creative Director της εταιρείας, Matt Nava εργάστηκε και ως Art Director στο Journey, από όπου φαίνονται και οι επιρροές, ειδικά στον τεχνικό τομέα. Ο ίδιος χαρακτηρίζει το Sword of the Sea ως "το πιο φιλόδοξο project της Giant Squid ως τώρα", τονίζοντας ότι το σύστημα μετακίνησης Hoversword, το οποίο αποτελεί συνδυασμό snowboard, skateboard και hoverboard, είναι βασικό κομμάτι της εμπειρίας.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 May 2023 12:01 #271247 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Sword of the Sea
Sword of the Sea
Adventure από τον director των Journey και The Pathless.

Κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase η εταιρεία ανάπτυξης Giant Squid ανακοίνωσε το Adventure Sword of the Sea.

Πρωταγωνιστής είναι ένας μοναχικός εξερευνητής γνωστός ως The Wraith, ο οποίος εξερευνάει μία έρημο κάνοντας surfing πάνω στο σπαθί του. Οι παίκτες θα εξερευνήσετε ναούς και ερείπια και αρχαία πεδία μάχης. Τα ερείπια έχουν δομή skatepark, τα οποία θα σας επιτρέπουν να φτάνετε υψηλές ταχύτητες στο αέρα. Βασικος σκοπός είναι να επαναφέρετε τη ζωή στον τόπο, ο οποίος ονομάζετε Necropolis of the Gods και να αντιμετωπίσετε τους κακούς leviathans.Η Giant Squid έχει κυκλοφορήσει επίσης τα Abzû (2016) και The Pathless (2020), ενώ ο Creative Director της εταιρείας, Matt Nava εργάστηκε και ως Art Director στο Journey, από όπου φαίνονται και οι επιρροές, ειδικά στον τεχνικό τομέα. Ο ίδιος χαρακτηρίζει το Sword of the Sea ως "το πιο φιλόδοξο project της Giant Squid ως τώρα", τονίζοντας ότι το σύστημα μετακίνησης Hoversword, το οποίο αποτελεί συνδυασμό snowboard, skateboard και hoverboard, είναι βασικό κομμάτι της εμπειρίας.

Το Sword of the Sea θα κυκλοφορήσει για PC και PS5, χωρίς ακόμα να έχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification