Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

FM Comparer

23 Aug 2005 19:29 #1471 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις προστέθηκε στα downloads ο FM Comparer, ένα χρήσιμο utility το οποίο σας επιτρέπει να συγκρίνετε την πρόοδο των παικτών σας σε διαφορετικά σημεία του παιχνιδιού.

Τα βήματα για την εγκατάσταση είναι τα εξής:

1)Κατεβάζουμε τον FM Comparer ( www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails ) και στη συνέχεια την τελευταία έκδοση του FMScout (3.22) από το site μας ( www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails ).

2)Φροντίζουμε ώστε να έχουμε ένα save το οποίο θα έχει μονίμως ημερομηνία το ξεκίνημα του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να συγκρίνουμε στατιστικά.

3)Ανοίγουμε τον FM Scout.
Από το File-Options τσεκάρουμε όλα τα στοιχεία.

4)Επιλέγουμε File/Load Game & φορτώνουμε το save game που είναι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Επιλέγουμε το Team Search και ανοίγουμε την ομάδα μας. Τέλος κάνουμε File/Export και σώζουμε το 1ο αρχείο (.csv).
Μετά επιλέγουμε File/Load Game & φορτώνουμε το πιο πρόσφατο save game μας. Επιλέγουμε το Team Search και ανοίγουμε την ομάδα μας. Εκεί κάνουμε File/Export και σώζουμε το 2ο αρχείο (.csv).

5)Ανοίγουμε (επιτέλους) τον FM Comparer. Στο First file δίνουμε το όνομα του 1ου αρχείου που κάναμε Export (παλιό save) και στο Second file το όνομα του 1ου αρχείου που κάναμε Export (τελευταίο save). Τέλος πατάμε το Process!. Φορτώνονται λοιπόν και τα 2 αρχεία .csv . To Initial Skills δείχνει τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών σας στο αρχικό save ενώ το Final Skills τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών σας στο τελευταίο save. Επιλέξτε το Difference για να δείτε τις διαφορές του τότε με το τώρα. Και τέλος κάνοντας κλικ στον κάθε ποδοσφαιριστή (εδώ είναι τα καλά) βλέπετε την εξέλιξή του από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα.

Καλό είναι να διατηρούμε και saves στο ξεκίνημα κάθε σεζόν για να κάνουμε συγκρίσεις. Η σύγκριση μπορεί να γίνει μόνο όσον αφορά την εξέλιξη των παικτών της ίδιας ομάδας. Για σύγκριση παικτών διαφορετικών ομάδων χρησιμοποιείτε το utility που υπάρχει μέσα στο παιχνίδι. Τέλος, μπορείτε να κάνετε την λίστα Export σε .HTML αρχείο κάνοντας κλικ στο Save Table.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification