Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Shenmue IV

09 Jan 2020 15:24 #230778 by Βασίλης Κτενίδης
Χρειάστηκαν σχεδόν δύο δεκαετίες για να ολοκληρωθεί το Shenmue III και να κυκλοφορήσει στο PlayStation 4. Θα χρειαστεί άραγε άλλες δύο για να δούμε το επόμενο Shenmue ή όχι; Σύμφωνα με την Lakshya Digital που εργάστηκε πάνω στο Shenmue III η ανάπτυξη του είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

Στις 14 Δεκεμβρίου με post στο Facebook η ομάδα απαντάει στην εταιρεία ανάπτυξης “Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις εργασίες για το Shenmue IV σύντομα”

Αυτό φυσικά δεν μπορεί να αποτελέσει επιβεβαίωση ότι το τέταρτο μέρος της σειρά είναι όντως καθοδον, όμως έχει ενδιαφέρον η σπόντα που αιωρήθηκε στο Facebook. Η Lakshya Digital έδωσε το στίγμα της στο art direction και στην παραγωγή των χαρακτήρων για το Shenmue III, όποτε σίγουρα έβαλε το λιθαράκι της για την δημιουργία των oldschool στοιχείων που χαρακτηρίζουν τη σειρά.

Περιμένουμε νεότερα για την δημιουργία του Shenmue IV.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 May 2020 00:02 #233777 by Μανώλης Σαρικλόγλου
Φήμη: Ξεκίνησε η δημιουργία του Shenmue IV
Ελπίζουμε να μην πάρει ακόμα δύο δεκαετίες.Ο director του Shenmue 3, Yu Suzuki, σε συνέντευξη του δήλωσε: "Αν έχω την ευκαιρία να φτιάξω το Shenmue 4, την οποία πιστεύω θα την έχω στο μέλλον, θα προσπαθήσω να ικανοποιήσω τους πιο casual παίκτες. Θέλω να αναπτύξω ένα game με το οποίο όλοι μπορούν να είναι ικανοποιημένοι. Επιπλέον ίσως ήταν ενδιαφέρον να μην υπάρχει open world στον επόμενο τίτλο και να περιοριστούμε σε πιο συγκεκριμένους χώρους. Θα έλεγα ψέματα αν απαντούσα ότι δεν δουλεύω πάνω σε καινούρια πράγματα. Αλλά φυσικά θέλω να συνεχίσω και να τελειώσω την ιστορία του Shenmue, εφόσον υπάρχει και η ανάλογη απαίτηση από τους fans".

Ο Yuk Suzuki επίσης ανέφερε στον επόμενο τίτλο της σειράς θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές με ευκολότερο fast travel στο χάρτη, επιλογές skip-time και βελτιωμένο user interface. Αν και έκανε αναφορά ότι θέλει να ολοκληρώσει την ιστορία του Shenmue δεν υπάρχει ακόμη κάτι επιβεβαιωμένο και επίσημο για το Shenmue 4.

Περιμένουμε νεότερα για την δημιουργία του Shenmue IV.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 May 2022 20:52 #263935 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Shenmue IV
Ο δημιουργός του Shenmue 3, θέλει να κάνει το Shenmue 4 πιο προσιτό, αν τελικά αναπτυχθείΟ Yu Suzuki δήλωσε ξανά -2 χρόνια μετά- ότι το Shenmue 3 "δεν ήταν αρκετά προσβάσιμο σε νέους παίκτες". Επίσης, δεν έχει συγκεκριμένα σχέδια για ένα τέταρτο παιχνίδι.
Σύμφωνα με το Famitsu, ο Suzuki θεώρησε ότι το Shenmue 3 αναπτύχθηκε κυρίως έχοντας κατά νου τους βασικούς fans της σειράς που έχουν παίξει τις δύο προηγούμενες εκδόσεις. Ως εκ τούτου, οι μακροχρόνιοι fans ήταν ικανοποιημένοι με το παιχνίδι. Αλλά ταυτόχρονα, αυτό απέτρεψε τους νέους παίκτες από το να απολαύσουν το Shenmue 3 αν δεν έπαιζαν τα Shenmue 1 και 2.

Ο Suzuki συνέχισε λέγοντας ότι θα ήθελε να δημιουργήσει ένα Shenmue 4 που να είναι προσιτό σε παίκτες που είναι νέοι στη σειρά. Είναι πιθανό ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να αφηγηθεί μια ιστορία εντελώς αποκομμένη από τα γεγονότα των προηγούμενων games.

Περιμένουμε νεότερα για την δημιουργία του Shenmue IV.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Oct 2022 00:45 #266901 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Shenmue IV
Η animated σειρά Shenmue κόπηκε από το Adult Swim
Δεν θα υπάρξει Season 2.

Η animated σειρά Shenmue κόπηκε από το Adult Swim και δεν θα υπάρξει Season 2 παρόλο που ήδη είχε ξεκινήσει η παραγωγή της.

Την ανακοίνωση έκανε ο Jason DeMarco, ο αντιπρόεδρος του anime programming του Warner Discovery. Η σειρά ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 και προβλήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022. Παρότι η σειρά έχει αφαιρεθεί από το Adult Swim και άλλες streaming υπηρεσίες είναι ακόμα διαθέσιμη στο Crunchyroll. 


Sorry guys. This happened. You can still watch all of the anime on Crunchyroll and it will still be available as digital downloads. And yes, it’s looking like no S2 of Shenmue, even though sadly- it did well enough that we were gearing up for S2. Maybe one day… t.co/WpM3O6NcSC

— SPIRAL CURSE DEMARCO (@Clarknova1) September 28, 2022

Το μέλλον και των Shenmue games είναι αβέβαιο καθώς ο δημιουργός της σειράς, Yu Suzuki, δήλωσε ότι δεν έχει άμεσα σχέδια για τέταρτη έκδοση αλλά αν την αναπτύξει, θέλει να είναι αρκετά προσβάσιμο ακόμα και από παίκτες που έρχονται πρώτη φορά στη σειρά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification