Ray's The Dead
Νέο τρέιλερ και κυκλοφορία επτά χρόνια μετά την πρώτη ανακοίνωση.
Το Ray's The Dead ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει για PC και PS4 και αργότερα για Switch, επτά χρόνια μετά την πρώτη του παρουσία το 2013.
Στο παιχνίδι θα λαμβάνετε τον ρόλο του Ray LaMorte, ενός zombie που μπορεί να συγκεντρώσει ομοίους του για να δημιουργήσουν ορδές απέθαντων και να ολοκληρώνουν κάποια tasks. Θυμίζει λίγο το Pikmin δηλαδή αλλά με μυαλά και εντόσθια να φαίνονται. Όσο εκτυλίσσεται το story, o Ray LaMorte συνειδητοποιεί πως πέθανε και γιατί επέστρεψε από τους νεκρούς.
Το παρακάτω τρέιλερ θα σας βάλει στο κλίμα των απέθαντων για τα καλά. Στο παιχνίδι θα περιλαμβάνονται ταξίδια στο χρόνο και μάχες με bosses.
To Ray's the Dead αρχικά είχε χρηματοδοτηθεί μέσω Kickstarter όπου μάζεψε το ποσό των 51,773 δολαρίων.
Το Ray's the Dead θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PC, PS4 και PS5 μέσω backwards compatibility, όταν κυκλοφορήσει η κονσόλα και για το Switch το 2021.