Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Star Wars game από Lucasfilm και Ubisoft

13 Jan 2021 11:28 #244531 by BigGreekGamer
Η Disney πήρε τα Star Wars games από την Electronic Arts
Και τα έδωσε στην Lucasfilm Games.


H Disney ανακοίνωσε ότι όλα τα μελλοντικά Star Wars games θα ομαδοποιηθούν κάτω από μία κοινή εταιρεία, την Lucasfilm Games.

Σε δήλωσή της που εμφανίστηκε στο StarWars.com, ανακοινώθηκε ξαφνικά ότι “H Lucasfilm Games είναι τώρα η επίσημη ταυτότητα για όλους τους gaming τίτλους από την Lucasfilm”. Η ονομασία φαίνεται ότι αντλεί έμπνευση από την ιστορία της LucasArts, η οποία ονομαζόταν Lucasfilm Games μέχρι το 1990.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η Lucasfilm Games - “ένα όνομα που περιλαμβάνει τον πλούσιο κατάλογο games της εταιρείας και το βλέμμα της προς το μέλλον” - θα μιμηθεί αυτό που στο παρελθόν έκαναν η Xbox Game Studios και η PlayStation Studios, φέρνοντας διάφορες εταιρείες ανάπτυξης κάτω από μία ξεκάθαρη ταυτότητα.


Πριν από αυτή την ανακοίνωση, η ΕΑ ήταν αρμόδια ως publisher των Star Wars games, έχοντας κυκλοφορήσει το Star Wars: Jedi Fallen Order και το Star Wars: Squadrons μέσα στα τελευταία χρόνια. Η σημασία αυτής της ανακοίνωσης όσον αφορά την την εμπλοκή της ΕΑ ως publisher των Star Wars games αναμένεται να διαπιστωθεί στο μέλλον. Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε αυτά τα δύο games καθώς και το The Sims 4: Journey to Batuu, το Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, το Star Wars: The Old Republic και άλλα.

Η ανακοίνωση δεν συνοδεύτηκε από την αναφορά σε νέα games ή κάποιο teaser, ωστόσο παραθέτει ορισμένα links. Η Lucasfilm Games διαθέτει Facebook και Twitter. Η εταιρεία αναφέρει ότι η σελίδες αυτές “θα αναφέρουν τις σχετικές ειδήσεις πιο άμεσα στους φαν”.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2021 21:15 #244637 by Manos


Η Disney πήρε τα Star Wars games και τα ανέθεσε στην Lucasfilm, ωστόσο η ανακοίνωση της τελευταίας δεν άργησε να έρθει.

Η Ubisoft Massive Entertainment, Σουηδική εταιρεία ανάπτυξης που έχει δημιουργήσει την σειρά Tom Clancy's The Division, θα συνεργαστεί με την LucasFilm για ένα νέο Star Wars game, το οποίο θα έχει την Snowdrop game engine.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι λεπτομέρειες, οι πλατφόρμες και κάποια περίοδος κυκλοφορίας.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification