Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sifu

26 Feb 2021 04:06 - 26 Feb 2021 04:11 #246850 by Manos
Sifu was created by Manos
Η Sloclap, εταιρεία ανάπτυξης του Absolver, ένα Action Beat 'Em Up.Κάθε φορά που ο ήρωάς σας στο Sifu θα πεθαίνει, τότε θα μεγαλώνετε από λίγο, αλλά θα γίνεστε πιο ικανός.
Το gameplay παρουσιάζει το στυλ ταινιών Kung Fu, με ρεαλιστικό σύστημα μάχης. Ο Sifu είναι ένας νεαρός μαθητής Kung Fu, ο οποίος προποντούνταν μια ζωή για μία ημέρα που θα αποτελούσε αναμέτρηση με κακοποιούς και εν τέλει μία ομάδα δολοφόνων, οι οποίοι σκότωσαν όλη την οικογένειά του.Στόχος σας στο Sifu θα είναι να κυνηγήσετε τους δολοφόνους των γονιών σας στα σοκάκια της πόλης. Εκτός από σωστά αντανακλαστικά και χτυπήματα, θα πρέπει να έχετε και καλή τοποθέτηση σώματος.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ.


Το Absolver της εταιρείας ανάπτυξης Sloclap, έχει ένα επίσης ψαγμένο σύστημα μάχης, συνεπώς όσοι το έχετε παίξει ξέρετε τι να περιμένετε. Στον τεχνικό τομέα, το Sifu ακολουθεί επίσης μια συγκεκριμένη χρωματική παλέτα.Το Sifu θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021 για PC, PS5 και PS4. Στα PC θα το δούμε αποκλειστικά στο Epic Games Store.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Feb 2021 17:27 - 26 Feb 2021 17:28 #246868 by Xintzi
Replied by Xintzi on topic Sifu
Μου θυμίζει το Yakuza σε κάποιο βαθμό και αν και δεν είναι πολύ το στυλ μου τα Beat 'Em Up όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο κυρίως για το gameplay θα δω αν θα το αποκτήσω ή όχι. Έχει πάντως ωραία πρωτοτυπία όσον αφορά τον θάνατο καθώς γίνεσαι πιο ικανός κάθε φορά που πεθαίνεις αλλά και πιο μεγάλος. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification