Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Sinking City

03 Mar 2021 11:43 #247213 by BigGreekGamer
Frogwares: "H Nacon έκλεψε και hackαρε το The Sinking City" Η εταιρεία ανάπτυξης ανέλυσε τις πράξεις της εκδότριας εταιρείας σε νέα ανάρτηση.

Την προηγούμενη Παρασκευή, το The Sinking City, εμφανίστηκε στο Steam, χωρίς την συναίνεση της εταιρείας που το ανέπτυξε, της Frogwares. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της δικαστικής πλέον διαμάχης μεταξύ της Nacon και της Frogwares, με την εταιρεία ανάπτυξης να αποτρέπει τους υποστηρικτές της από το να αγοράσουν το The Sinking City από το Steam, δηλώνοντας ότι θα εξηγήσει τον λόγο σύντομα.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2021 22:07 #247263 by Scavenger
Replied by Scavenger on topic The Sinking City
Η Frogwares έκανε DMCA takedown στον εαυτό της για να το αφαιρέσει από το Steam

Η εταιρεία ανάπτυξης του The Sinking City υπέβαλλε αίτημ α DMCA στο ίδιο της το παιχνίδι προκειμένου να το αναγκάσει να αφαιρεθεί από το Steam, σε συνέχεια των κατηγοριών της ότι η publisher Nacon υπέκλεψε το παιχνίδι και το διέθεσε παρανόμως προς πώληση, με αποτέλεσμα η σελίδα του The Sinking City στο Steam να πέσει.

Η Frogwares εξήγησε την κίνησή της μιλώντας στο Eurogamer, λέγοντας τα εξής: “Πιστεύουμε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορούμε να συλλέξουμε πολύ ισχυρά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτή η έκδοση του παιχνιδιού ήταν πειρατική και περιλαμβάνει περιεχόμενο που η Nacon δεν έχει απολύτως κανένα δικαίωμα πάνω του, συγκεκριμένα το The Merciful Madness DLC. Το DMCA notice απεδείχθη ότι ήταν το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για να μας δώσει τον χρόνο να αποκτήσουμε περισσότερες δυνητικές αποδείξεις κι επίσης να ξεκινήσουμε τις απαιτούμενες και χρονοβόρες επιπρόσθετες νομικές διαδικασίες προκειμένου να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο από το να συμβεί ξανά.”

“Γνωρίζουμε ότι η τελική απόφαση σχετικά με το εάν η Frogwares είναι υποχρεωμένη να παραδώσει μια έκδοση για το Steam δεν έχει ληφθεί ακόμη και μπορεί να χρειαστεί χρόνια. Όπως έχουν τα πράγματα, έχουμε μια διάταξη του Εφετείου που ορίζει ότι μέχρι νεωτέρας, η Frogwares δεν υποχρεούται να παραδώσει μια έκδοση για το Steam στην Nacon. Στο μεσοδιάστημα, η Nacon αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια της και να κυκλοφορήσει μια πειρατική έκδοση.”

“Γνωρίζουμε επίσης ότι το DMCA claim σε αυτήν την έκδοση για το Steam μπορεί να αποδειχθεί μόνο προσωρινή λύση και ότι το παιχνίδι μπορεί να επιστρέψει, σε αυτήν ή άλλη μορφή. Το να παρέχουμε σε συνεργάτες όπως η Valve τελεσίδικες αποφάσεις και αποδείξεις που επικυρώνουν τρίτα μέρη ώστε να λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις θέλει χρόνο και μέσα. Εάν στο ενδιάμεσο αποφασίσουν ότι πρέπει να συνεχίσουν να πουλάνε το παιχνίδι, μπορούμε μόνο να το σεβαστούμε ενώ συνεχίζουμε να μιλάμε μαζί τους και να τους παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Προς το παρόν, το The Sinking City εξακολουθεί να πωλείται για PC σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα και πλατφόρμες όπου το εκδίδει η ίδια η Frogwares. Οι εκδόσεις για PS4 και Xbox One του The Sinking City, στις οποίες publisher είναι η Nacon, παραμένουν διαθέσιμες προς πώληση στο PS Store και το Xbox Games Store. Οι εκδόσεις για Switch και PS5 που εκδίδονται από την Frogwares είναι επίσης διαθέσιμες ακόμη προς πώληση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification