Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

10 Mar 2021 18:29 #247624 by Γιάννης Παπαργυρίου
Τα χελωνονιντζάκια επιστρέφουν στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από το Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles In Time του 1991.

Εταιρεία ανάπτυξης του επερχόμενου side-scrolling Beat-em-up είναι η Tribute Games και publisher του η Dotemu. Το Shredder's Revenge έχει retro pixel art γραφικά και χρησιμοποιεί τα σχέδια του 1987 και κλασικούς αντιπάλους όπως ο Krang και ο Shredder. Το παιχνίδι εκτυλίσσεται σε γνώριμες τοποθεσίες της σειράς, από τους δρόμους της Νέας Υόρκης έως την Διάσταση Χ.

Η Dotemu μας έχει προσφέρει στο παρελθόν games οπως το Streets of Rage 4 και το Wonder Boy: The Dragon’s Trap , ενώ η Tribute Games έχει αναπτύξει τα εμπνευσμένα από retro games Panzer Paladin, Flinthook και Mercenary Kings . Μερικοί από τους τωρινούς εργαζόμενους της εταιρείας είχαν επίσης εμπλακεί στην ανάπτυξη του Teenage Mutant Ninja Turtles που κυκλοφόρησε το 2007 για το Game Boy Advance.

Το προηγούμενο παιχνίδι με χελωνονιντζάκια που αναπτύχθηκε για κονσόλες ήταν το TMNT: Mutants in Manhattan που κυκλοφόρησε το 2016, το οποίο είχε αναπτύξει η PlatinumGames και εκδώσει η Activision. Με δεδομένο ότι το Shredder's Revenge αναπτύσσεται από μια εντελώς διαφορετική ομάδα, το Mutants in Manhattan δεν αποτελεί ένδειξη του τι μπορείτε να περιμένετε. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται κατά την κυκλοφορία του, η ημερομηνία της οποίας είναι ακόμη άγνωστη.

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες σε άγνωστη ημερομηνία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2021 17:47 #247659 by Απόστολος Μητσακούλης
Το στιλ του απ'οτι είδα στο video είναι μιας άλλης εποχής χωρίς αυτό να είναι κακό. Ότι πρέπει για εμάς τους δεινόσαυρους :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2021 22:26 #247708 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Η αλήθεια είναι μοιάζει περισσότερο για παιχνίδι κινητού και είναι βασισμένο στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles In Time του 1991. Μικρός έβλεπα ταινίες και παιδικά με αυτούς αλλά δεν είχα παίξει ποτέ game. Ίσως το δοκιμάσω όταν βγει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2021 00:59 #247717 by Απόστολος Μητσακούλης
Υπήρχαν κάποια ωραία games αυτής της σειράς στο gameboy και snes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2021 01:28 #247719 by Blood Prince
Τα λάτρευα στα παιδικά μου χρόνια και είχα αγοράσει χελωνιτζάκι σε φιγούρα αλλά πλέον δεν πρόκειται να ασχοληθώ.
 

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2021 08:46 - 13 Mar 2021 08:47 #247720 by Frazzle
Θα το δοκιμάσω όταν βγει μόνο και μόνο για το nostalgia, τίποτα παραπάνω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 10:54 #249480 by Giorgos Tsolaridis
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge gameplay video Το νέο βίντεο παρουσιάζει όλες τις κινήσεις των χαρακτήρων.

 Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge είναι ένα Retro Platform από την  publisher  του Streets of Rage 4, DotEmu και την εταιρεία ανάπτυξης Tribute Games. Το πρώτο gameplay trailer έχει κυκλοφορήσει και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Θα δείτε όλες τις διαφορετικές κινήσεις και ικανότητες που έχουν οι χαρακτήρες του όπως επίσης τα γραφικά και τον σχεδιασμό του περιβάλλοντος.

 Η μουσική στις μάχες του Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge είναι γραμμένη από τον συνθέτη Tee Lopes, του οποίου την δουλειά έχουμε συναντήσει προηγουμένως στα Sonic Mania, League of Legends, and Monster Boy and the Cursed Kingdom και άλλες κυκλοφορίες όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου. Ένα δείγμα της μουσικής του Lopes βρίσκεται και στο gameplay video παρακάτω.
 Η DotEmu υπόσχεται μία εμπειρία πιστή στο Retro στυλ με μερικές σύγχρονες πινελιές, κάτι το οποίο επίσης μπορείτε να διαπιστώσετε στο νέο βίντεο. Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες (δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ποιες κονσόλες) σε άγνωστη ημερομηνία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Aug 2021 18:59 #254876 by Κώστας Δαλακλίδης
Η April O'Neil θα είναι playable χαρακτήρας στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Συνήθως βρίσκεται στο περιθώριο, όμως η ατρόμητη ρεπόρτερ και φίλος των γνωστών χελωνών, η April O'Neil, θα είναι playable χαρακτήρας στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Gamescom’s Opening Night Live.

Νέο footage δείχνει την April να παλεύει μαζί με τις χελώνες εναντίον της Foot Clan και ακόμη και να χρησιμοποιεί ένα κομμάτι πίτσα για να κάνει revive έναν πεσμένο συμπαίκτη. Η DOTEMU λέει ότι οι κινήσεις της April επικεντρώνονται στην επίθεση πολλών χτυπημάτων εναντίον των αντιπάλων της. Ακόμη η ευελιξία της, την βοηθά να πλησιάσει γρήγορα τους εχθρούς.



Το art style του TMNT: Shredder's Revenge είναι εμπνευσμένο από την κλασική σειρά κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του '80. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει co-op τεσσάρων παικτών καθώς οι χελώνες παλεύουν σε τοποθεσίες όπως το Μανχάταν, το Coney Island και το Dimension X. Κάθε χαρακτήρας θα έχει τους δικούς τους συνδυασμούς και ικανότητες, κάνοντάς τους έτσι να ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Αυτό το old-school beat em 'up είναι της Tribute Games και έχει ως εκδότη την DOTEMU, τον ίδιο εκδότη με το πρόσφατο Streets of Rage 4 και το επερχόμενο Metal Slug Tactics.

Το TMNT: Shredder's Revenge θα κυκλοφορήσει για PC, Nintendo Switch, Xbox και PlayStation μέσα στο 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Feb 2022 23:50 #261341 by Nikos Georgopoulos
[UPDATE: 10/2/22



Ο Splinter, γνωστός δάσκαλος από τα Χελωνονιντζάκια, θα είναι playable στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge.
Δείτε το πωρωτικό τρέιλερ, στο οποίο μοιράζει αγνό ξυλίκι. Η Tribute Games ανακοίνωσε ότι θα έχει διάφορα skills, όπως η στριφογυριστή κλωτσιά και τρελά combos. Ο σχεδιασμός του βασίζεται στην γνωστή σειρά Χελωνονιντζάκια της τηλεόρασης (του 1987).



Το TMNT: Shredder's Revenge θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch μέσα στο 2022.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jul 2022 00:02 #265386 by Nikos Georgopoulos
Παίζουμε το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge




3 player Co-op.

Στην εκπομπή Users A3 παίξαμε το νέο Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge.

Το Beat 'Em Up της DotEmu έχει πολύ δράση και χαβαλέ και είναι ιδανικό για Co-op με φίλους στον ίδιο χώρο. Έτσι, το παίξαμε τρία άτομα με Co-op. Δείτε το gameplay video.

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification