Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

V Rising

07 May 2021 18:08 - 07 May 2021 18:09 #250595 by Βασίλης Κτενίδης
To V Rising είναι ένα φιλόδοξο νέο project από τους ανθρώπους που ανέπτυξαν το Battlerite. Η Stunlock Studios, η ομάδα ανάπτυξης που έγινε γνωστή για το top-down multiplayer εν ονόματι Battlerite, σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει το επερχόμενο Survival που αναπτύσσει με τίτλο V Rising.Το V Rising είναι ακόμα ένα top-down Action το οποίο όμως διαφέρει απ' όλα τα προηγούμενα projects που έχει κυκλοφορήσει η Stunlock Studios.

Το V Rising είναι ένα open-world multiplayer Survival στο οποίο θα πάρετε τον ρόλο ενός αγουροξυπνημένου βαμπίρ το οποίο πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνο του ώστε να επιβιώσει. Σύντομα θα βρείτε και άλλους όμοιούς σας για να χτίσετε ξανά την ηγεμονία των βαμπίρ. Με την clan σας από βαμπίρ, θα μπορείτε να κάνετε επιδρομές σε πόλεις ανθρώπων μεταλλάσσοντάς τους σε βαμπίρ αλλά και να πολεμήσετε αντίπαλα clans. Θα χρειαστεί επίσης να κυνηγάτε συχνά για αίμα ώστε να επιβιώσετε αλλά και να αποφύγετε τις φονικές αχτίδες του ήλιου. Όσο ανεβαίνετε επίπεδα θα ξεκλειδώσετε περισσότερα skills και θα μπορείτε να κατασκευάζετε δυνατότερα όπλα.To V Rising φαίνεται να κάνει χρήση του combat του Battlerite και μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το gameplay στο πρόσφατο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.Το V Rising θα κυκλοφορήσει για PC και η beta θα ξεκινήσει στο Steam κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2022 02:20 #262478 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic V Rising
V Rising closed betaΘα επιλεχθούν περίπου 3000 παίκτες για να συμμετάσχουν.Η Stunlock Studios, εταιρεία ανάπτυξης του Battlerite, ανακοίνωσε την closed beta του επερχόμενου Survival της V Rising.To V Rising είναι ένα open-world Action Survival με βαμπίρ και top-down κάμερα και αναπτύσσεται από την Stunlock Studios. Η closed beta του V Rising θα ξεκινήσει στις 23 Μαρτίου και θα διαρκέσει μια εβδομάδα, δίνοντας στους παίκτες την δυνατότητα να χτίσουν κάστρα, να κυνηγήσουν και να εξερευνήσουν τον κόσμο του Vardoran πριν την Early Access του παιχνιδιού. Ακόμα, στην closed beta θα μπορείτε να παίξετε είτε solo, είτε co-op και να πολεμήσετε κλέφτες, μυθικά πλάσματα και άλλα.
Μπορείτε να κάνετε sign up για την closed beta εδώ .Το πλήθος των παικτών που θα λάβουν μέρος στην closed beta θα είναι περίπου 3000, ώστε η εταιρεία ανάπτυξης να έχει μια καλύτερη εικόνα για το πως αποκρίνεται το V Rising σε κανονικές συνθήκες.Το V Rising βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Feb 2024 10:07 #274886 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic V Rising
Ανακοίνωση κυκλοφορίας στο PS5Η Stunlock Studios ανακοίνωσε την κυκλοφορία του V Rising στο PS5.
Στο V Rising, το οποίο κυκλοφόρησε σε Early Access στο Steam τον Μάιο του 2022, ελέγχετε έναν αθάνατο βρικόλακα, ο οποίος ξυπνάει μετά από αιώνες. Ο σκοπός σας είναι, μεταξύ άλλων, να ξαναβρείτε την δύναμή σας και να ξαναχτίσετε το κάστρο σας. Επίσης θα πρέπει να υπολογίζετε την διαφορά μέρας και νύχτας, καθώς ο βρικόλακας δεν μπορεί να βγει έξω στο φως του ηλίου.Το V Rising ακόμα βρίσκεται ακόμα σε Early Access, πράγμα που σημαίνει ότι η τελική έκδοσή του θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε PC και PS5 μέσα στο 2024.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2024 01:27 #275943 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic V Rising
Ημερομηνία κυκλοφορίας στο PS5Το V Rising θα κυκλοφορήσει στο PS5 στις 11 Ιουνίου, σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης Stunlock Studios.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2024 14:37 #275955 by Kostas
Replied by Kostas on topic V Rising
Τέλεια!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification