Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Bond Game (Project 007)

20 Jul 2021 11:07 #253795 by Γιώργος Σκένδρος
Μία νέα αγγελία εργασίας της IO Interactive αναφέρει ότι το νέο James Bond game μπορεί να είναι ένα Action με κάμερα τρίτου προσώπου.
 


Η αγγελία εργασίας ζητά έναν προγραμματιστή AI για να συμμετάσχει στο έργο, και ένα από τα σημεία της αγγελίας αναφέρει ότι είναι επιθυμητή η "εμπειρία σε παιχνίδια δράσης 3ου προσώπου". Η αγγελία αναφέρει επίσης μερικά πράγματα που ήδη γνωρίζουμε για τον τίτλο: ότι θα είναι μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία του Bond και όχι βασισμένη σε προϋπάρχον υλικό και ότι θα είναι ένα είδος ιστορίας προέλευσης που θα διερευνά πώς ο Bond κέρδισε εξαρχής την ιδιότητα του 00.

 Η IO Interactive δημοσίευσε ένα σύντομο teaser στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα τέλη του 2020. Έκτοτε, ακούσαμε για το παιχνίδι κυρίως μέσα από παρασκηνιακές συζητήσεις, όπως όταν η IO ανακοίνωσε ότι ανοίγει ένα νέο στούντιο στη Βαρκελώνη για να βοηθήσει με το έργο τον Απρίλιο. Σε γενικές γραμμές, τα Bond games τείνουν προς την προοπτική πρώτου προσώπου -ιδιαίτερα στο κλασικό FPS του N64 GoldenEye 007- αλλά αρκετά διαθέτουν προοπτική τρίτου προσώπου, όπως το Everything or Nothing του 2004.Το τελευταίο μεγάλο Bond game ήταν το 007 Legends του 2012, το οποίο έλαβε αρκετές αρνητικές κριτικές. Μια πλήρως αναβαθμισμένη έκδοση του GoldenEye 007 αναπτύχθηκε για το Xbox 360 πριν εγκαταλειφθεί την τελευταία στιγμή, και αυτή η έκδοση του παιχνιδιού διέρρευσε τον Φεβρουάριο.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2023 02:09 #270278 by Nikos Georgopoulos
Το νέο James Bond 007 Action game θα είναι prequel με νέο ηθοποιό
Και όχι απλώς η μεταφορά μιας ταινίας.

Ο Christian Elverdam, επικεφαλής της IO Interactive, δήλωσε ότι το νέο James Bond 007 game που αναπτύσσει η εταιρεία του, θα αφηγηθεί μια νέα ιστορία για τις ρίζες του James Bond. Κοινώς, θα είναι prequel προς τις ταινίες που ήδη γνωρίζουμε. Ωστόσο, θα είναι κάτι σαν επανεφεύρεση του χαρακτήρα James Bond με έναν νέο ηθοποιό, συνεπώς θα δούμε κάτι το διαφορετικό.

Ο Hakan Abrak, συνεπικεφαλής της IO Interactive, δήλωσε ότι θα είναι ένα video game το οποίο "θα στέκεται δίπλα στις ταινίες αλλά και τις τηλεοπτικές σειρές" (σ.σ. η δήλωση είναι να απορεί κανείς γιατί δεν γνωρίζουμε κάποιες γνωστές σειρές James Bond πέρα από το reality show , ενώ πρόσθεσε: "Δεν είναι ότι θέλουμε απλώς να βγάλουμε χρήματα από την σειρά και να κάνουμε ένα παιχνίδι μόνο ώστε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάτι. Όταν δεσμευόμαστε για κάτι, δεσμευόμαστε με τα πάντα: με την κοινότητα και πώς μεγαλώνουμε αυτή την αγάπη για το παιχνίδι που κάνουμε, και για την σειρά που υποσχεθήκαμε επίσης ότι θα της φερθούμε σαν να είναι δική μας. Και θα δημιουργήσουμε μια κοινότητα την οποία οι παίκτες θα μπορούν να την αποκαλούν δική τους. Δεν θέλουμε οι παίκτες να λένε ότι είναι μια απλή μεταφορά στην οποία μεταφέραμε τον Daniel Craig σε video game. Είναι μία original ιστορία (σ.σ. prequel). Είναι η αρχή για κάτι νέο και η αρχή για κάτι που οι παίκτες μπορούν να αποκαλούν δικό τους".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification