Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

My Hero Academia: Ultra Rumble

18 Jan 2022 12:58 #260309 by Γιώργος Σκένδρος
Το τελευταίο από τα anime tie-ins είναι το My Hero Academia: Ultra Rumble, ένα free-to-play battle royale για το PlayStation 4 από την Bandai Namco. 24 παίκτες θα αναμετρηθούν σε μια δύσκολη αρένα, όπου θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "Quirk" του κάθε ήρωα στη μάχη. Αυτό ακούγεται ότι θα οδηγήσει σε μερικές ενδιαφέρουσες αποφάσεις τακτικής στο gameplay καθώς θα μπορείτε να βρίσκετε skill cards, που θα σας επιτρέπουν να εξειδικεύετε περαιτέρω το Quirk του χαρακτήρα σας ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας σας. To My Hero Academia: Ultra Rumble σας επιτρέπει να εργάζεστε σε ομάδες των τριών ατόμων, οπότε θα πρέπει να συντονιστείτε προσεκτικά με τους φίλους σας για να διασφαλίσετε ότι όλοι σας θα εκπληρώνετε διαφορετικούς ρόλους στο πεδίο της μάχης.
κλειστή beta έχει προγραμματιστεί μεταξύ 2 και 6 Φεβρουαρίου στην Ιαπωνία, με 12 χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν: Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo, Ochaco Uraraka, Shoto Todoroki, Tsuyu Asui, Cementoss, All Might, Mt. Lady, Tomura Shigaraki, Dabi, Himiko Toga και Mr. Compress, πιθανότατα θα ακολουθήσει μια πλήρης κυκλοφορία, αν και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jan 2022 00:55 #260335 by Nikos Georgopoulos
My Hero Academia: Ultra Rumble
12 χαρακτήρες θα είναι αρχικά διαθέσιμοι στο Free-to-Play Battle Royale για PS4.

Το τελευταίο από τα anime tie-ins είναι το My Hero Academia: Ultra Rumble, ένα free-to-play battle royale για το PlayStation 4 από την Bandai Namco. 

24 παίκτες θα αναμετρηθούν σε μια δύσκολη αρένα, σύμφωνα με το site Gematsu , όπου θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "Quirk" του κάθε ήρωα στη μάχη. Αυτό ακούγεται ότι θα οδηγήσει σε μερικές ενδιαφέρουσες αποφάσεις τακτικής στο gameplay καθώς θα μπορείτε να βρίσκετε skill cards, που θα σας επιτρέπουν να εξειδικεύετε περαιτέρω το Quirk του χαρακτήρα σας ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας σας. To My Hero Academia: Ultra Rumble σας επιτρέπει να εργάζεστε σε ομάδες των τριών ατόμων, οπότε θα πρέπει να συντονιστείτε προσεκτικά με τους φίλους σας για να διασφαλίσετε ότι όλοι σας θα εκπληρώνετε διαφορετικούς ρόλους στο πεδίο της μάχης.Μια κλειστή beta έχει προγραμματιστεί μεταξύ 2 και 6 Φεβρουαρίου στην Ιαπωνία, με 12 χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν: Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo, Ochaco Uraraka, Shoto Todoroki, Tsuyu Asui, Cementoss, All Might, Mt. Lady, Tomura Shigaraki, Dabi, Himiko Toga και Mr. Compress, πιθανότατα θα ακολουθήσει μια πλήρης κυκλοφορία, αν και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification