Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Resident Evil 9

23 Jul 2023 12:36 #272197 by Μάνος Γρυπάρης
Ο DuskGolem, γνωστός insider της gaming βιομηχανίας, ρωτήθηκε στο Discord (στον Snitcher's Discord Server), για το αν γνωρίζει πότε θα κυκλοφορήσει το Resident Evil 9 κι εκείνος απάντησε: "Το 2025, έχω να πω τόσα πολλά, αν και θα ανακοινωθεί πιθανότατα τον επόμενο χρόνο".


Το Resident Evil: Biohazard κυκλοφόρησε το 2017. Το 2019 ήρθε το Resident Evil 2 Remake. Το Village κυκλοφόρησε το 2021 και φέτος ήταν η σειρά του Resident Evil 4 Remake. Άρα είναι κάπως λογικό το ότι η Capcom κυκλοφορεί ένα νέο Resident Evil ανά δύο χρόνια και μάλιστα οι νέες εκδόσεις με τα remakes πηγαίνουν εναλλάξ. 

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jul 2023 20:04 #272199 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Resident Evil 9
Φήμη: Resident Evil 9 το 2025




Σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει "εκ των έσω".

Ο DuskGolem, γνωστός insider της gaming βιομηχανίας, ρωτήθηκε στο Discord (στον Snitcher's Discord Server ), για το αν γνωρίζει πότε θα κυκλοφορήσει το Resident Evil 9 κι εκείνος απάντησε: "Το 2025, έχω να πω τόσα πολλά, αν και θα ανακοινωθεί πιθανότατα τον επόμενο χρόνο".

Το Resident Evil: Biohazard κυκλοφόρησε το 2017. Το 2019 ήρθε το Resident Evil 2 Remake . Το Village κυκλοφόρησε το 2021 και φέτος ήταν η σειρά του Resident Evil 4 Remake. Άρα είναι κάπως λογικό το ότι η Capcom κυκλοφορεί ένα νέο Resident Evil ανά δύο χρόνια και μάλιστα οι νέες εκδόσεις με τα remakes πηγαίνουν εναλλάξ. Το όλο θέμα έχει την λογική του.

Μετά από όλα αυτά να συμπεράνουμε ότι θα δούμε ένα Resident Evil 5 remake το 2027; Πάντως οι περισσότεροι fans της σειράς θέλουν remake του Code Veronica.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jul 2023 10:24 - 24 Jul 2023 10:26 #272205 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Resident Evil 9
Ρε λέτε να το παίξω σε καμία κονσόλα PRO ; Θα δείξει αν και μέχρι το 2025 έχουμε δρόμο μπροστά και για την ώρα δεν αγοράζω κονσόλα για τον λόγο πως το PS4 δεν το έχω ανοίξει ένα χρόνο και θα πάρω άλλη ;

Resi Evil 5 με τίποτα....αυτό μαζί με το 6 είναι παιχνίδια σκουπίδια...δεν θέλουμε και remake και από πάνω.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jul 2023 02:15 #272296 by Απόστολος Μητσακούλης
Code Veronica σίγουρα θέλω και εγώ σε remake έκδοση. Για 9 έχουμε ακόμα. Κάποια στιγμή θα το παίξω και αυτό σίγουρα μιας και τα έχω παίξει όλα τα resident evil μέχρι στιγμής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2024 09:48 #275432 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Resident Evil 9
Resident Evil 9




Θα είναι open world .

Σύμφωνα με τον περίφημο leaker Dusk Golem, το επόμενο video game της σειράς Resident Evil θα είναι open world.

Σύμφωνα με τον leaker, οι βελτιώσεις που έγιναν στην RE Engine της Capcom κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του Dragon's Dogma 2 και άλλων παιχνιδιών, επιτρέπουν στην εταιρία να εφαρμόσει την τεχνολογία σε επερχόμενα games -όπως είναι τα Monster Hunter Wild και Resident Evil 9.


(1/2) So here's a little tidbit I'll share, Capcom often will greenlight new initiatives in 3's closer together. Decent examples are RE7, RE:2 & DMCV were all Greenlit fairly close together to take advantage of their new RE Engine, & the idea to remake RE:2 inspired them to also

— AestheticGamer aka Dusk Golem (@AestheticGamer1) March 22, 2024

Ο Dusk Golem δήλωσε: «Θα μοιραστώ την εξής πληροφορία. »Η Capcom συχνά κάνει greenlight νέα projects σε ομάδες των τριών. Για παράδειγμα τα RE:7, RE:2 και DMCV ξεκίνησαν περίπου την ίδια στιγμή, για να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία της νέας RE Engine. Η ιδέα ενός remake για το RE:2 τους ενέπνευσε να βάλουν μπρος τα remakes των RE:3 και RE:4 αντίστοιχα».


(2/2) take on RE:3 & RE:4 for a remake initiative. Dragons Dogma 2 expanded RE Engine functionality for open world games, the two other games building on this tech is Monster Hunter Wild & Resident Evil 9.

— AestheticGamer aka Dusk Golem (@AestheticGamer1) March 22, 2024

Ο Dusk Golem πρόσθεσε: «To Dragon's Dogma 2 επέκτεινε την λειτουργία της RE Engine για open world games και τα Monster Hunter Wild και Resident Evil 9 θα χτιστούν πάνω σε αυτή την τεχνολογία. Και τα τρία projects θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν το DNA του εκάστοτε franchise. Το Dragon's Dogma 2 θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Dragon's Dogma, το Wild θα έχει αυτά του Monster Hinter και το RE9 αυτά του Resident Evil».

Η Capcom δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επισήμως την ανάπτυξη του Resident Evil 9, αλλά είναι λογικό πως το video game βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Το Monster Hunter Wild ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification